Üç silahşör.

  • 22.12.2017 00:00

 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİYLE birlikte pek çok sonuç ortaya çıktı. Bunların başında, NATO'nun işin içinde olduğu gerçeğiydi.

O günden sonra ANKARA'nın bastırmasıyla NATO tartışılır hale geldi.
Hala daha tartışılmaktadır... Önceden hazırlanmış olsa da aynı tarihlerde dünyada bir BITCOIN rüzgarı estirilmeye başlandı. DİJİTAL PARA'nın gelmesi, eskiye dair ne varsa gitmesi demek! Merkez Bankaları, bankalar, FED, IMF ve Dünya Bankası gibi oluşumların çöpe atılması demek.
Ayrıca KONTROL mekanizmasının yani DEVLETLERİN tasfiyesi demek.
PARANIN renginin ortadan kalkması KARA ya da YEŞİL tanımlamalarının yapılamaması gücün SERVER'lara devredilmesi demek! Belki de sınırların kalkması, PARANIN tek hakim durumuna gelmesi demek!
Pek çok şeyin değişeceği ortada!
Milyonlarca insan, daha BITCOIN'i kimin yaptığını bilmeden yatırım yapmakta. Yani fikir çoktan satın alındı bile! Dün DOLAR-EURO konuşulurdu, artık herkesin dilinde Bitcoin!
Devam...
Dün burada ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Herbert Raymond McMaster'ı yazdım. Türkiye ve Ortadoğu ile ilgili olarak iki isimle oturduğu masada nelerin konuşulduğunu aktardım... ABD'nin Ulusal Güvenlik Stratejisi'ni anlatmaya çalıştım... Bunun mimarlarından biri Nadia Schadlow'du! Trump'ın etrafındaki en güçlü ÜÇLÜ, Jared Kushner, Jason Dov Greenblatt ve David M. Friedman'dı.
AIPAC'ın üç silahşörü yani! Trump'ın KUDÜS KARARI bu ekibin işiydi. Çok kişi bilmese de bu TAKIM'ın en önemli ismi Kushner değil GREENBLATT'tı!
Greenblatt'ın en güvendiği isim ise Nadia Schadlow'du...
Greenblatt, Trump'ın kampanya döneminde Schadlow'u Ulusal Güvenlik Stratejisi için atanmasını talep eden ilk kişiydi. ABD'nin Rusya ile olan ilişkisinin merkezinde yer alan kişi bilmesek de Nadia Schadlow'du! Cornell Üniversitesi'nden Sovyet politikaları konusunda en üst düzey doktoraya sahip olan Nadia Schadlow, Ulusal Güvenlik Stratejisi için hakim konuma atandıktan sonra Virginia'ya gitti.
Bilderberg'in 2017 toplantısına katılmak için...
O toplantıda yaptığı konuşma, ABD'nin ulusal güvenlik konusunda İslam'a karşı atacağı adımların bir dökümüydü.
Tabii buradan oralara bakan pek kimse yoktu! Toplantıya katılan İslam ülkeleri temsilcilerinin Nadia Schadlow'u alkışlaması, Bilderberg komitesini de şaşırttı. Ancak bu toplantıya davet edilen kişilerin aslında ne kadar özel bir çalışma sonrasında seçildiğinin de bir işaretiydi.
1992-1996 arasında PENTAGON'da Ukrayna Ülke Direktörü olarak görev yapan Schadlow, Leonid Kuçma'yı başkanlık koltuğuna oturtan kişiydi.
Schadlow'un büyük güç kazanmasını sağlayan kişi Jason Greenblatt oldu.
ABD'de hiçbir şey kendiliğinden olmuyor.
Garip bir ZAMAN KURGUSU ve kullanımı söz konusu. İleride çok önemli yerlere gelecek isimler itina ile hazırlanıyor.
Günü geldiğinde de önü açılıyor ve kudretli makamlara oturuyordu.
Şimdi gelelim ABD'ye... Son dönemde gücünün azaldığı bir gerçek olsa da RUSYA ya da ÇİN SÜPER GÜÇ olarak ortaya çıkamadı.
Nedenleri vardı! Konuşmadığımız atladığımız! Ancak ABD'nin karşısına SÜPER GÜÇ olarak birilerinin çıkarılması gerekiyordu. DENGE İÇİN! OYUNUN ANLAŞILMAMASI İÇİN! ABD, ne Rusya ne de Çin'le bir savaşa girmeyi düşünmedi, bundan sonra da düşünmez.
Hiçbir zaman! Bu yıkım olur! Kimsenin kazanamayacağı savaş, hiç kimsenin işine yaramaz!
Washington TRUMP ile birlikte dengeleri kendi lehine çevirecek işler yaptı.
Bilmesek de RUSYA ile ÇİN bir şekilde kontrol altındaydı. Rusya da Çin de petrole bağımlı ülkelerdi.
Rusya, petrol fiyatlarının artışıyla güçlenirken, Çin güç kaybetmektedir.
Tam tersi durumda ise Rusya güç kaybedip, Çin güçlenmektedir. Petrol fiyatlarını belirleyen Washington, Çin'in petrol ithal ettiği ülkelere operasyon kararı aldı. Çin enerjinin yüzde 30'unu Suudi Arabistan'dan ithal ediyor. Arabistan PRENS OPERASYONLARIYLA artık ABD'ye bağlandı! Irak, Sudan, Kazakistan, Kuveyt de Çin'in yeraltı zenginliklerinden faydalandığı ülkeler. Bunlar da Amerikan sistemini kabul etmek zorunda kaldı.
ABD'nin etkin olamadığı ülkeler ise İran, Rusya ve Venezuela...
Herkes görüyor ki sudan sebeplerle İran'ın üzeri çizildi. "2018 İran'da sistemin değiştiği bir yıl olacak" diyen çok isim var. Pek çok akılı isim böyle düşünmekte. Öncelikli olarak İran'da sessiz bir darbe beklendi ama bu gerçekleşmedi.
Suudi Arabistan merkezli İran savaşı hazırlığı ABD ve Avrupa tarafından satın alındı. Bu da ortada! İran, Amerikan çizgisine getirilecek.
AMAÇ BU!
Bunu da MÜSLÜMAN ÜLKELER ÜZERİNDEN YAPMAYA ÇALIŞMAKTALAR.
Bahreyn ya da Suud'lar çıkıp İran için ileri geri konuşuyor. Konuşana değil, konuşturana bakın!
Venezuela önemli değil! Çünkü ÇİN ile sınırı yok! Geriye sistemdeki en etkili oyuncu olarak RUSYA kalıyor.
Biz bilmesek de atlasak da ıskalasak da TRUMP'ın ekibi ile Putin'in ekibi ÇOK İYİ DOST!
Kavgayı isteyen başka ekipler var. Hem Rusya'da hem ABD'de.
Ama buna rağmen DOSTLUK sürmekte. Böylece ÇİN'in büyümesi de etkisi de kontrol edilmiş oluyor. Çin büyüyecek ama kontrol edilebilir düzeyde!
ADAMLARIN KAFASINDA BU VAR!
Trump ve Putin'in yanındaki ekibe bakınca aralarındaki DOSTLUĞU net olarak ortaya çıkarıyorsunuz! İKİ BAŞKAN DA İKİ EKİP DE SIKI FIKI DOSTUR!
HİÇ BİR KONUDA KARŞI KARŞIYA GELMEZLER! GELEMEZLER. GELMEYECEKLER... KUDÜS dahil!
DEAŞ Ortadoğu'ya yeni bir harita çizdirmek için kuruldu! Planın yüzde 70'ini tamamlandı... Bir diğer terör örgütü YPG ordu kıvamına getirildi. Kudüs İsrail'in başkenti olarak tanındı. Suudi Arabistan'ın en önemli prenslerini tutuklatıldı...
Suudi Arabistan'ın 750 milyar dolarlık yatırımına ve tahvillerine 15 KASIM itibariyle el konuldu... Yeni İpek Yolu'nun rotasındaki ülkelerde güç önemli oranda artırıldı... YPG ve Kürtler üzerinden başaramayacağını hissettiği Akdeniz hamlesini, İsrail üzerinden yürütme kararı aldı... Barzani'ye referandumu yaptırıp, sınırdaki Türkiye'nin gücünü azalttı...
Kuzey Kore'yi güçlendirip, Güney Kore ve Japonya'nın kararlarını kendisine bağladı...
Türkiye'de darbe girişimi ile ülkedeki ayrışma bulutunu yüksek seviyeye çıkardı...
Katar'ı ablukaya aldı...
Birleşik Arap Emirlikleri'nin yönetimini devraldı. BAE Devlet Başkanı Halife bin Zayid el-Nehyan, Mayıs ayından itibaren gün aşırı kendilerinden emirler almaya başladı... Mısır'da yönetim kadrosunu ve üniversite rektörlerini uzaktan belirlemeye başladı...
KİM YAPTI BUNLARI? AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ...
Bizlere okutmasalar da 100 yılda bir, DÜNYA DENGESİ yerinden oynar! Birçok ülke üzerindeki kara bulutların nedeni, dünyanın yenilenme sürecine girmesidir... Yenilenmeyi kabul etmeyen ülkeler için elbette ağır baskılar olacak. TARZLARI BU! Yaptılar yine yapmayı deneyecekler! KONU ORTADOĞU! Çünkü yeni planın işlemesini engelleyecek tek merkez ORTADOĞU! ABD'nin kendi içindeki kavgaları, hesapları, çıkar çatışmaları ya da başka bir noktadaki mücadelesi, önemli olmakla birlikte ORTADOĞU'nun yerini tutamaz! İçlerindeki kavgaya rağmen ORTADOĞU'dan kopmuyorlar kopamıyorlar... Kaldıkları sürece ise acı ve gözyaşı dinmeyecektir... Ama yarın gidecekleri yönünde de bir işaret yok.
Bu nedenle YENİ DENGEDEN BÜYÜK PAY ALMAK VE DİMDİK AYAKTA DURMAK İÇİN BİR VE BÜTÜN OLMALIYIZ...
Türkiye vekalet savaşları ile yola getirilecek bir ülke değil!
Hiç olmadı olmayacak...
Ancak oyun büyük. Anlamalıyız!
Müslüman ARAP'ın İRAN İSLAM CUMHURİYETİ'ne düşman olmasının altında yatan nedenleri kavramalıyız...
Neden bu adamlar 150 yıldır etrafımızda dolaşıyor çözmeliyiz.
Uyanmalıyız uyandırmalıyız...
Ve en önemlisi kendimizdeki gücü bir daha keşfetmeliyiz...
Bakın o zaman hepsi DOST!
Sadece kendimiz için değil Türk ve Müslüman coğrafya için de bizden başka umut yok... Unutmayın!
İsrail düne kadar savaştığı MÜSLÜMAN ÜLKELERİNİ YANINA
ALMAYI BAŞARDI. Tek kurşun sıkmadan... Bütün ezberler bozuldu! Başka bir dünya kuruluyor! Bizsiz olmaz.
Olmayacak da...
Ama bunun farkına varalım....

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums