Aramco hamlesi.

  • 8.01.2017 00:00

 Dün bir dostum odama geldi ve şunları söyledi: "Dünyanın her santimetre karesinde büyük savaş var. Akıl alır gibi değil..." Bu sözü çok sevdim.

Mücadelenin boyutunu anlatan çok güzel bir cümleydi... Gerçekten içinden geçtiğimiz zaman diliminde olan biteni anlamak inanın hiç kolay değil.
Ama bu kadar fırtınayı da bir şekilde anlatmak durumundayız.
Merkezde SUUDİ ARABİSTAN'ın olduğu tsunami için start verildi.
Prensler toplandı. Ritz Carlton Hoteli lüks hapishaneye dönüştü.
Peki bu operasyonun arkasında bizlerin hiç ama hiç bilmediği başka izler olabilir miydi? Dünyanın dengesini tamamen değiştirecek adımlar atılıyor olabilir miydi?
Böylesine uzun metrajlı olaylar küçük pencerelerden görülemez. Kadrajın genişletilmesi şart...
Son Suudi Arabistan operasyonuyla ilgili çok önemli şeyler söylenmekte ve yazılmakta.
Buralarda bu işlere bakan nedense pek yok! Nedendir bilmiyorum ama çok az!
Neyse...
Gelelim perde gerisinde yaşananlara.
Buralarda konuşulmayanlara...
İddialar öylesine büyük ki insan ürküyor!
Açalım biraz...
Suudi Arabistan'da prenslere yapılan operasyonun merkezinde de Yeni İpek Yolu var. Yeni İpek Yolu için en gerekli ürün petrol.
Petrolü Çin'e kim verirse, Yeni İpek Yolu'nun sahibi olur.
Basit ama gerçekçi bir önerme bu!
Kimileri tarafından 6-8-10 trilyon dolar değer biçilen Suudi Arabistan'ın devlet kontrolündeki petrol şirketi ARAMCO'nun talibi çok. Bunlardan biri de haliyle ÇİNLİLER!
Çinli PetroChina ve Sinopec, yüzde 5 hisse için gizli görüşmelerde 200 milyar dolar teklif etti.
Ve bu rakamı istedikleri kadar yukarı çekebileceklerini ilettiler. Açık çek verdiler yani! Bu rakam aslında çok yüksek gibi görünebilir.
Eğer Çin, 17 Ekim'deki bu teklifte çok yol almasaydı PRENSLERE yapılan operasyon biraz daha gecikebilirdi. Ama işin ciddiyeti giderek tehlikeli bir hal alınca ABD devreye girdi!
Girmek zorunda kaldı!
ARAMCO petrol şirketi yönetim kurulu üyesi İbrahim el-Assaf, Ekonomi Bakanı Adel Fakieh, Riyad eski Valisi Prens Türki bin Abdullah, Kraliyet Mahkemesi eski Başkanı Halid el-Tuvaiciti, Bin Ladin inşaat şirketi Başkanı Bakr bin Ladin, 19 milyar doları aşan servetiyle Prens El Velid bin Talal, Suudi Ulusal Muhafızları Bakanı Prens Miteb bin Abdullah, Donanma Komutanı Amiral Abdullah bin Sultan bin Muhammed Al-Sultan gözaltına alınan isimler.
Bu isimlerin ortak özelliği SAUDİ ARAMCO'da etkin olmalarıydı!
Ama sadece bu değildi!
Bu isimler hep birlikte ARAMCO'yu ABD'den koruyup Londra'ya yönlendirdiler!
Ayrıca İbrahim el-Assaf, Ekonomi Bakanı Adel Fakieh, Prens El Velid bin Talal, Çinli PetroChina ve Sinopec ile yakın ilişkiler içindeydi.
Bu da Suudi Arabistan'da çok kişi tarafından biliniyordu! ARAMCO'nun Londra'ya kaydığını gören Trump ve arkasındaki güç düğmeye bastı!
Amerika Birleşik Devletleri, Trump'ın Asya turunda bu büyük operasyonu yaptırdı.
2015 yılına kadar, Muhammed bin Salman'ın adı Suudi Arabistan dışında sadece Pentagon'da biliniyordu.
Stratfor'un hazırladığı raporda, Salman bin Abdülaziz el Suud'un yeterli ömrü olmadığı ve yeğeni Muhammed bin Nayif'in yerine oğlu Muhammed bin Salman'ın getirilmesi kararlaştırıldı.
KRAL SELMAN da gerekeni yaptı, Nayif'i kovdu! Operasyonun en büyük ayağı böylece tamamlanmış oldu! Kimse bir şey anlamadı tabii...
Kimse daha sonra böyle bir ATAK beklemiyordu!
Bu durum Pentagon'un fikriydi.
ABD eski Başkanı Obama'nın temsil ettiği akıma karşı atılan en güçlü adımdı. Çünkü Obama'nın planına göre, Muhammed bin Nayif'le birlikte sistem devam edecekti.
Amaç buydu! Muhammed bin Salman ise Pentagon'un emri ile VELİAHT olarak açıklanacakken Obama'dan sert bir hamle geldi. BEYAZ SARAY bu işin karşısındaydı! ABD, 11 Eylül terör saldırılarının arkasında Arabistan'ın olduğunu açıkladı.
Arabistan'ın Amerikan fonlarındaki 750 milyar dolarlık paraya da el konulacağı ima edildi.
Operasyon sadece bununla da bitmeyecekti.
Ancak Kral Salman geri adım atmadı ve Muhammed bin Salman'ı yani oğlunu veliaht yaptı. Çünkü Pentagon bastırıyordu. Obama döneminde geri çekilme başlamıştı! Şimdi ise Pentagon zaferini ilan ediyordu!
Britanya, Pentagon'un bu hamlesini hiç beklemiyordu.
Arabistan konusunda arka arkaya alınan bu darbeler, Britanya'nın bölgeden uzaklaşmasına neden oldu.
Şimdi Pentagon'un prenslere yaptığı operasyon Britanya'yı köşeye sıkıştırdı.
Britanya'nın Arabistan'daki Büyükelçisi Simon Collis, Londra'ya çağrıldı. İngiltere Başbakanı May, birkaç gün önce Kraliçe II. Elizabeth'le yaptığı toplantının ardından özel bir ekibi Simon Collis'le birlikte Arabistan'a gönderdi. Britanya, tarihin en büyük teklifini Kral Salman'a yaptı.
ARAMCO'nun değeri kadar olmasa da yapılan teklif çok ama çok ciddiydi!
Britanya, KRAL'a 2 trilyon dolar rüşvet teklif etti. ARAMCO Londra Borsası'nda işlem görmeye başladığı takdirde 2 trilyon dolarlık bir rüşvet KRAL'ın cebine inecekti...
Ülkeler birkaç milyar dolar için batma riski ile karşı karşıya kalırken Britanya, ARAMCO için bu kadar büyük bir bedel ödemeye hazırdı.
Çünkü ARAMCO'ya sahip olan Yeni Dünya Düzeni'ne de sahip olacaktı.
ARAMCO, G8'deki 3 ülke hariç dünya üzerindeki her ülkeden daha büyük bir şirketti.
Bu şirket uzun yıllardır süren bir çalışma sonunda ya ABD ya da Britanya'yı seçecekti.
Bugün itibariyle prenslere yapılan operasyonla birlikte ARAMCO Washington'ın oldu. Eğer önümüzdeki günlerde bu değişmezse, Britanya için tehlike çanlarının sesi Londra'daki her noktada duyulacak.
ŞİMDİ GELELİM ASIL İDDİAYA...
ÖNEMLİ OLAN DA BURASI...
Bazı önemli isimler bu operasyonun arkasında Amerika Birleşik Devletleri ile ROTHSCHILDLER'in olduğunu öne sürüyor! İnanılmaz bir ortaklıktan söz ediliyor! Dün de yazdım! ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, bu operasyonun kılcal damarlarında yer aldı.
Steven Mnuchin, çok önemli bir Pentagon yetkilisine göre Trump ile Rothschild ailesini aynı masada buluşturdu.
Bu masada Kraliçe II. Elizabeth yoktu. El sıkışarak kalkılan bu toplantı, Kraliçe II.
Elizabeth'in ülkesi için büyük sorunu da beraberinde getirdi.
Elbette Britanya da çok büyük bir devlettir. Devlet geleneği bakımından ABD, Britanya'nın yüzde 5'i bile değildir.
Ancak bir plan yapıldı ve ABD bu planda çok öne çıktı.
Britanya'nın güçlü olması, elbette Rothschild ailesiyle birlikte hareket etmesinden de kaynaklanıyordu. Bu durum şimdi gerçekten bittiyse, o zaman Britanya için de yeni bir dönem başlayacak. Bu kaçınılmaz.
Tabii bütün bunlar şimdilik iddia... Ne kadar doğru olup olmadığını zamanla göreceğiz.
BREXIT, Rothschild ailesinin kararıydı.
Aileye yakın isimler hep BREXIT'e karşı çıksa da perde arkasından bu adımı desteklediler.
Şimdi Britanya, Avrupa Birliği'nden kopuş sürecinde olduğu için dünyada yalnız kalma ihtimaliyle de karşı karşıya.
Rothschild ailesi, Britanya'nın yönetimini tamamen ele geçirmek için bu planı devreye soktuysa önceki gün açıklanan PARADISE SIZINTISINA da bu gözlükle bakmak şart!
Paradise sızıntısında KRALİÇE'nin isminin olması ne demek?
Ne anlama gelmekte?
"Dünyada hiçbir gizli belge Rothschild ailesinin izni olmadan açıklanamaz..." diyenleri de düşünecek olursak işler iyice karışık sanırım...
Biraz bekleyelim... PARAYI TAKİP EDEREK İTTİFAK'I BULURUZ...
Az sabır!

NOT: Trump'ın damadı olan Jared Corey Kushner de bu trafiğin ortasında önemli rol alan bir isim! Ve aile ile yani ROTHSCHILDLER ile de sıkı fıkı!
İşleri var! Ön planda kendisi görünse de işi arka planda kalan PRINCETON'lu kardeşi götürmekte... Hiç bilmediğiniz inanılmaz ilişkiler var. Kitap olacak para trafiği mevcut... Bir şekilde yazacağız....

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums