Kuzey rüzgarı.

  • 5.02.2017 00:00

 Kavga giderek büyüyor... Kaçış yok! Etrafınıza bir bakın.

Hatta uzaklara dikkat kesilin!
SOROS, ABD'yi bilinçli bir biçimde istikrarsızlaştırma ve tahrik eylemlerinde bulunmakla suçlanıyor.
George Soros'un, Beyaz Saray tarafından terörist ilan edilmesi için imza kampanyası başlatıldı.
Kampanyada sayı 106 bine ulaştı. Böylece Beyaz Saray'dan resmi yanıt gelmesi için belirlenen 100 bin imza rakamı da aşılmış oldu.
Beyaz Saray şimdi istese SOROS'a fatura kesebilir. Altyapı hazır! Peki SOROS kimin adamı?
ROTHSCHILDLER'in...
Yani aslında imza ile savaş kime karşı açılmış oluyor? Evet, AİLEYE KARŞI! Anlamayanlar için yapacak çok fazla bir şeyimiz yok!
Ama durum budur!
Devam...
Pentagon, tüm hazırlıklarını 3.
Dünya Savaşı için yapıyor. Ülkelere format atılması için en gerekli operasyon savaştır.
Çünkü kaybeden ülkeler, geçmişte olduğu gibi Washington'a bağlanır.
Birinci ve ikinci büyük savaşa bakın! Diğer yandan ekonomik operasyonlara uğrayan ülkeler de BRİTANYA'ya bağlanır. Kural budur!
Savaş bu iki güç arasında. Pentagon, 3. Dünya Savaşı ile birlikte Britanya'ya bağlanan ülkeleri kendi etrafında toplayacak planı hazırladı. Kuzey Kore'ye de bu savaşı başlatma görevi verildi. Bütün veriler bu yönde...
Kuzey Kore'de başlaması muhtemel savaş kısa sürede ORTADOĞU ve AFRİKA'ya yayılır... ABD'nin AFGANİSTAN'daki yığınağın nedeni de bu! Hem savaşa hazırlanmak hem de İPEK YOLU'nu silahla ele geçirmek...
Savaşın yayılması için öncesinde iç karışıklıklar şarttır.
Zeminin hazır olması gerekmektedir. Bu nedenle kullanılması düşünülen ilk istasyon IRAK'tır! Çünkü KUZEY IRAK merkezli başlayacak çatışmaların Bağdat'ı da Şam'ı da Ankara'yı da içine çekme ihtimali vardır...
Kuzey Irak referandumunu bölgedeki fitilin ateşlenmesi olarak görmek gerekiyor. Barzani'nin çıkışlarına da aynı çerçeveden bakmakta büyük fayda var. Herkes üzerine aldığı rolü oynayacak...
Referandumdan "EVET" de çıksa "HAYIR" da çıksa karışıklık kaçınılmaz gibi. Çok konuşulsa da YPG'nin TÜRKİYE ve SURİYE için hazırlandığını pek fazla dile getiren yok. YPG kaos için görev almış uzaktan kumandalı bir aygıt. Ve hafife alınmayacak kadar da etkili bir cihaz!
YPG, küresel savaşta ve küresel kaosta fazlasıyla önemli bir yer tutan örgüt.
Kime göre? PENTAGON'a göre...
YPG'nin başarısı bölgenin dizaynı için şart! Bu, Pentagon için olmazsa olmaz! Ortadoğu'nun karışmasıyla birlikte Yemen'le başlayacak kriz, kısa sürede Nijerya, Afganistan, Angola, Sudan, Senegal, Kenya ve Somali'de de ortaya çıkacak.
Bu saydığımız ülkeler, başka ülkelere saldıracak. Örneğin Yemen'in hedefinde Arabistan olacak.
Amerikan silahları kullanan Yemen, Amerikan ordusu tarafından korunan Arabistan'la savaşacak.
Aslında güzel bir Hollywood yapımı izleyeceğiz. Aynısı Kenya, Nijerya, Angola, Sudan, Senegal ve Somali için de geçerli.
Bu ülkelerin Afrika haritasındaki konumlarına bakarsanız, tüm Afrika'yı savaşın içine çektiğini görürsünüz.
Ortadoğu ve Afrika büyük bir savaşın içine girdiği takdirde, Asya da bundan kaçamayacak.
Kaçmamalı!
O nedenle savaş Asya'dan başlamalı. Kuzey Kore, yıllardır bugünler için hazırlanıyor.
İki KUZEY, yani Kuzey Kore ve Kuzey Irak, 3. Dünya Savaşı'nın merkezinde yer alacak. Pentagon'un birkaç yıldır hazırladığı planı, Trump hayata geçiriyor.
Kimse bu planın birkaç ay önce hazırlandığını düşünmesin.
İki KUZEY'in de PENTAGON tarafından yönetildiğini yazmaya gerek yok sanırım...
Tabii Pentagon'un bu planı devreye soktuğunu Britanya da biliyor.
Bu büyük plana karşı kendi planları da hazır. Britanya, bu süreç başlamadan Amerika'da iç karışıklık istiyor. ABD'deki Charlottesville ayaklanması, bir planın denemesiydi.
Bu plan çok başarılı sonuçlar verdi.
İngiltere, ABD'nin en zayıf bölgelerini çok iyi biliyor. Küçücük bir ayaklanmanın bile Washington'da yarattığı endişeyi, Papua Yeni Gine'deki sıradan insanlar bile gördü.
Pentagon da Britanya'nın bu planının farkında.
Eğer ABD, 3.
Dünya Savaşı'nı çıkartmayı başarır ve ülkesindeki ayaklanmalara engel olursa, Yeni Dünya Düzeni ABD'nin olur. PARA ile SİLAHIN savaşı, ABD'nin lehine sonuçlanır.
Ancak ABD'de başlayacak iç karışıklık bastırılamazsa, ki buna siyah-beyaz ayaklanması da güçlü bir şekilde eklenecek, o zaman Washington'ın planları bozulur. Mesela CHARLOTTESVILLE'de IRKÇI kavgalar yaşansa da SİYAH-BEYAZ kavgası sahneye konulmadı!
Pentagon'un planlarına göre Rusya bu kaos'tan en az etkilenecek ülke.
ÇEÇENLER'le iç karışıklık için start verilecek.
Aynı şekilde ÇİN de tedirgin. Onlar da içeride ne olabileceğini kestirmekte zorlanıyor... "Olası hareketler nasıl bastırılacak?" sorusuna cevap aranıyor!
Dünyanın önde gelen şirketleri de 3. Dünya Savaşı ve sonrası için planlarını yapmış durumda.
Savaşta elbette silah çok güçlüdür ancak savaşların neticesi hep parayla değişmiştir. Bu gerçekle yüzleşeceğimiz zaman diliminde yaşıyoruz. Çok geçmeden bunu göreceğiz... ABD'de Trump'a karşı olan halk da Büyük Amerika için bir dünya savaşının olacağı fikrini kabul etmiş durumda. Bu Pentagon için çok önemli bir şans. Çünkü Amerikan toplumunu ikna etmeden, dünyanın hiçbir yerinde operasyon yapamazsınız.
Hem Körfez savaşlarında hem 11 Eylül saldırılarından sonra Afganistan'ın işgal edilmesinde bu örnekleri gördük.
Pentagon'un yol haritasına bakıldığında yüzde 10'luk bir gecikme var!
Dünyanın her noktasını etkileyecek bu plan için yüzde 10'luk rötar son derece doğal. Bir de Beyaz Saray'daki gitmeler, gelmeler var! Yaşanan tartışmalar, görev değişikliklerinin tümü anlaşmazlıklar sonucunda gerçekleşmiyor. Büyük bir planın uygun adım ilerlediğini anlamamız gerekiyor.
Paul Manafort, Trump ekibinin Rusya ile bağlantılarının gündeme gelmesi nedeniyle istifa eden ilk kişiydi.
Aslında onun istifa etmesi Trump'ın ekibini zayıflatmadı.
Paul Manafort, Ortadoğu ve Orta Asya konusunda uzmandır.
Pentagon'un bu bölgedeki tüm planlarını hazırlayan kişi Paul Manafort'tur. Yani Manafort, Pentagon'da daha çok vakit geçirmesi için görevini bıraktı.
ABD Başkanı Donald Trump'ın İletişim Direktörü Mike Dubke de istifa eden biri. Ancak o da Amerikan halkının 3. Dünya Savaşı'na hazırlanması için istifa etti ve merkezde çalışmalarını sürdürüyor. Dubke'nin istifa ettiği günlerde Amerikan halkının yüzde 35'i büyük bir savaşa destek veriyordu.
Bugün bu rakam yüzde 60 civarında.
Amerika'da her gördüğünüze inanmayın. Atılan her adımın aslında bir gizli gerçeği vardır. Tıpkı Manafort ve Dubke'nin istifaların da olduğu gibi... Yeni Dünya Düzeni çatışma olmadan gelmeyecek gibi...
Veriler büyük olasılıkla kavgayı işaret ediyor... Trump ve Pentagon savaşa karar verdi.
Ancak eller tetiği indirmedi.
Bunun için ilk işareti medyadan göreceğiz... Hem ikna etmek hem de tehlikenin büyüklüğünü göstermek için... Galiba çok uzun süre kalmadı.
Umarım tetikler inmeden her şey çözülür.
Ama Beyaz Saray, SOROS'a saldırıyor... Devamının geleceğini göstermek için bunu yapıyorlar.
Bakalım karşı taraf nasıl cevap verecek! İzliyoruz....

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums