Namaz kılmayan hayvan, öldürülenler sapık!

  • 14.06.2016 00:00

 Türkiye'nin geldiği noktanın özeti işte bu… Saray'ın denetimindeki TRT'de konuşan profesör unvanlı bir adam namaz kılmayanların hayvan olduğunu iddia ediyor. Sultan'ın uçağından eksik olmayan Akit gazetesinin Amerika'da köktendinci bir Müslümanın gerçekleştirdiği katliama attığı başlık da aynı kıvamda oluyor: Sapkın eşcinsellerin gece kulübü.

Erdoğan'ın Muhammed Ali'nin cenaze töreninde konuşturulmayışının nedenlerinden biri de buydu. Amerikan toplumu içinde yeni gerilimlere yol açacak ‘‘Bizler-Onlar'' söyleminde bulunması, Müslüman toplumu tahrik etmeye çalışıp başkanlık seçimlerinin sonucuna etki yapması.

 

Clinton-Trump yarışında Florida, ikinci seçmen sayısının çokluğu nedeniyle kritik bir eyalet. Burada fanatik bir Müslüman tarafından, sırf cinsel tercihleri nedeniyle masum insanlara yönelik olarak gerçekleştirilen bir katliam, hiç kuşku yok ki, anti-Müslüman söylemiyle öne çıkan Trump'a yarayacaktır.

 

Kendi kusurlarını sorgulamayan, sadece Batı nefretine dayalı bir söylem tutturan, Erdoğan dahil, bütün müslümanlar için bu eylemin sonuçları olacaktır elbette. Medeniyetler ittifakı iddiasıyla ortaya çıkanların nasıl inançlar ve kültürler arasında gerilimi tırmandıracak bir nefret söylemi tutturduğunu tüm dünya izliyor.

 

Ermeni Soykırımı meselesinde kendisinden farklı düşünen Türkiye asıllı Almanlara kan üzerinden hakaret yağdıran, koca bir toplumu ayetlerle idare etmeye kalkan bu anlayış, Türkiye'yi inanılmaz bir karanlığa sürüklüyor. Şundan emin olabilirsiniz: Bu zihniyetin eğitim sisteminde yetişen gençler, eşcinsellere, özgür kadın ve erkeklere nefretle yaklaşacak ve bu topraklarda yaşamı onlara cehennem edeceklerdir.

 

Kendi ahlak anlayışını herkese dayatma iddiasındaki bu kafanın duvara toslaması kaçınılmazdır. Vize serbestisi söylemleri, NATO ittifakı üyesi olmak açık gerçeği değiştirmiyor. Türkiye, Batı değerlerinden uzaklaşmakla kalmıyor, anti-Batı düşünce ikliminin merkezi haline geliyor.

 

El-Kaideci El-Nusra örgütüne sempati ile bakan, IŞİD ile yatak arkadaşlığından çekinmeyen bu zihniyetin Türkiye'yi bölgenin ikinci bir Pakistan'ı haline getireceği artık daha net görülüyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums