Nankör IŞİD, saçımı sana süpürge yaptım

  • 25.10.2015 00:00

 Alçak demiyor, şerefsiz demiyor, İslam düşmanı demiyor. Ne diyor? Nankör diyor. Nankör ne demek? Esad’ı bir gecede Esed yapan Türk Dil Kurumu’na göre, “İyilik gördüğü kimseye hainlik yapan, aldığı yardımı inkâr eden, nankör, tuz ekmek düşmanı” demek. Türkler Esed, Kürtler Esad diyebilir çünkü hükmü veren ‘Türk’ Dil Kurumu. Kürtleri, Arapları falan bağlamıyor.

 
Gelelim ‘Nankör’ IŞİD’e. Neden ve nasıl ‘nankör’ oldu, öfkeli Sünni gençlerin örgütü acaba… TIR dolusu silahlar gönderip risk aldığımız için olabilir mi? Ya da yaralılarına kucak açıp hastanelerimizde tedavi ettiğimiz için.

Türkiye’den Suriye’ye veya tersi geçişlerine göz yumup destek olmamıza rağmen dönüp bizi rahatsız edecek bir şey yapıyor olabilirler mi? 

Ama öyle olsa, elini kolunu sallayıp, taksiyle Ankara’ya kadar gelen canlı bombalarını yakalardık değil mi? Canlı bombalarını bile, hem de bir-iki değil, tam üç kere yakalamadıktan, gelip vatandaşlarımızı öldürmelerine göz yumduktan sonra, ne nankörlük yapıyor bu IŞİD.

KAYINVALİDE SİTEMİ GİBİ

Bir ülkenin Başbakanı, tüm dünyanın nefretini kazanmış, kafa kesici bir terör grubuna neden ‘nankör’ der.

Zurnanın zırt dediği yer burası…

MİT TIR’larının yakalanıp afişe olmasından neden rahatsızlık duydularsa onun için. Hastanelerinde kral muamelesi yaptıkları militanlarıyla ilgili haber yapılmasından neden rahatsız oldularsa onun için.

Şimdi anlıyor musunuz; Diyarbakır, Suruç ve en son Ankara bombalarına neden yayın yasağı geldiğini? Bu nankörleri korumak için, ama onlar kıymet bilmiyor.

Adam IŞİD’e, dostuna yardım edip kazık yemiş bir insanın ruh haliyle sitem ediyor. Gelinine kızan kayınvalide ruh halinde. Veya evlenip kendisini unutup hanım köylü olan oğluna kızan anne havasında...

Nankörlük belli ki bombaların patlatılmasıyla ilgili değil. Büyük ihtimalle bu kadar afişe olmasında, IŞİD-PKK-Esad falan yalanının ciddiye alınmamasında.

Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin geldiği son nokta bu: IŞİD’e katil, insanlık düşmanı, alçak sıfatlarını değil de, nankörlük sıfatının uygun görülmesi.

YATAK ARKADAŞI OLURSAN

Türkiye’nin IŞİD ile herhangi bir ilişkiye girmeyeceğini ileri süren kimi dostlarımızın kulağı çınlasın. Nankör, bir dosta yapılan sitemdir. Bir dil sürçmesi değil, bir düşüncenin, bir ilişkinin, ortak bir hayat biçimine inancın somut dışavurumudur.

Türkiye’nin Sünni terör gruplarını desteklemekte ne kadar ileri gittiğinin açık dışavurumudur nankör IŞİD söylemi. Bizim şu anda bilmediğimiz, anlamadığımız yeni bir dönemin başlangıcının da işareti.

AKP’nin hastalık halini alan Kürt düşmanlığını bu ülke tarihine koskoca karanlık bir leke bırakacağının da göstergesi.

IŞİD’le yatak arkadaşı olursan sana nankörlük yapması kaçınılmazdır. Devlet adamı niteliğin olursa, bunu hiç olmazsa meydanlarda ifade etmezsin.

Nankör IŞİD söylemi, Türkiye’de devletin iflas etmiş olduğunun en açık itirafıdır. Aynı zamanda nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğumuzun göstergesidir. Yuh olsun…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums