Selahattin'i yedirmeyiz!

  • 5.02.2015 00:00

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haklı olduğu bir konu var: Bildiğimiz anlamıyla Cumhuriyet sona ermek üzere. Bizzat Cumhuriyet’in başındaki kişi sayesinde bitmek üzere...

 Türkiye, bir cumhurbaşkanının 100 yıla yaklaşan gelenek ve görenekleri, anayasa bağlılık yeminini, herkese eşit mesafede olma koşulunu unutarak bir parti için seçim propagandası yaptığına, anayasayı açıkça ihlal ettiğine tanıklık ediyor.

 7 Haziran’da yapılacak genel seçim, Ak Saray+AKP ile muhalefet partileri arasında geçiyor. Erdoğan seçime bütün vücuduyla abanıyor, çünkü parti teşkilatına “Bensiz seçim kazanamazsınız” mesajı verdiği gibi, Ahmet Davutoğlu’nun bu işin altından kalkamayacağını göstermiş oluyor.

Hedeflerinde öncelikli olarak HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sonra da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu var. Elinde Kuran-ı Kerim, meydanlarda sallıyor iki isme. Birine Zerdüşt, diğerine Alevi göndermesi yaparak.

 TEHDİT VE DİN SÖMÜRÜSÜ...

 Başbakan Davutoğlu da geri kalmıyor, Selahattin Eyyübi’den dolayı Demirtaş’a Selahattin demeyeceğini belirtirken Türkiye siyasetinde uzun yıllar unutulmayacak bir cevapla ağzının payını alıyor açıkçası.

 Demirtaş rahatsızlık veriyor… Çünkü Sultan’ın hayalindeki düzenin önündeki en büyük engel de, AKP’nin büyük bir ihtimalle Meclis çoğunluğuna ulaşmasını suya düşürecek isim de o.

 Bazen teröristlerle işbirliği içinde olmakla, bazen İslam’dan uzak olmakla suçlanıp seçmen nezdinde karalanmaya çalışılıyor. Kürtlere artık verecek hiç bir sözü kalmamış olan Erdoğan ve AKP, negatif propagandayla sonuç almaya çalışıyor.

 Bu seçimde muhalefet, Erdoğan ve AKP ile laf yarışına girmeyi bıraktı, vaatlerle bir propaganda yürütüyor. Erdoğan ve AKP ise korku, tehdit ve din sömürüsüyle sonuç almaya uğraşıyor.

 Bir siyasetçi, seçim meydanında eline Kuran-ı Kerim aldığı an, siyasi ömrünün sonuna gelmiş demektir. Vaatleri artık bu dünyayı değil, ötekini ilgilendirmektedir ve yolsuzluk tapelerine bakarsak, öbür dünyadan kimin korkması gerektiği çok açık ortadadır.

 DEMİRTAŞ KABUSLARI OLDU

 Tutturduğu dil ile AKP düne kadar başarıyla sürdürdüğü “Tüm Türkiye’nin Partisi” olma iddiasını hızla kaybetmekte, yerini HDP’ye bırakmaktadır. Her türlü provokasyona ve saldırıya rağmen HDP ülkenin dört bir yanında seçim çalışmaları yapmakta, Sultan’ın kabusu haline gelmekte.

 HDP’nin ve Türkiye’nin yükselen yıldızı ise Selahattin Demirtaş. Güleryüzlü, öfkesi kontrollu, bağlama çalan, türkü söyleyen bu genç adam, esprileri, hazır cevaplığıyla iktidar sahiplerinin dengesini bozuyor. Ne küfür ediyor, ne de çamur atıyor.

 İşine bakan, HDP’yi tüm ezilenlerin, sesi duyulmayanların, dünyayla bütünleşmek isteyenlerin partisi yapma yolunda müthiş adımlar atıyor.

 Demirtaş’tan korkuyorlar ve onu yeme planları yapıyorlar. Boşuna… Biz de şöyle söyleyelim: Bu halk size Selahattin’i yedirtmez.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums