Kırmızı kitap ayıbı!

  • 1.11.2014 00:00

 Askeri vesayet rejiminin ayıpları çoktu ve maalesef AKP bunların hepsini alıp daha ağır koşullarda uygulamaya koydu.

 O çok şikayet ettikleri 28 Şubat döneminde de Hizmet Hareketi tehdit kabul ediliyordu, bugün de… O gün de gazetecilere ambargo uygulanıyordu, bugün de… O zaman da devlet, bürokrasi içinde cadı avına çıkmıştı, bugün de çıkıyor.

 Memleket yangın yerine dönmüş durumda ama aklını rantla, banka hesabında daha fazla parayla bozmuş olanlar gerçeğe gözünü kapatmış durumda.

 17-25 Aralık'a darbe deyip duranlar, bugüne kadar bir tek kez o konuşmaların içeriğine yönelik tek kelime etmediler. Evdeki paraların sıfırlanmasını duymazdan, ayakkabı kutularından çıkan milyonlarca doları görmezden, rüşvet olarak verilen 700 bin liralık kol saatlerini bilmezden geldiler.

 

SÖZDE AYDINLAR

 Eğer, günün koşulları sizin lehinize ise gerçekleri görmezden gelmekte ısrar edersiniz.

 Hırsızlarla uğraşmayı bırakır, hırsızları yakalayanların peşine düşerseniz ve bunun adına reform dersiniz.

 Bunların adı Cici Demokrat'tır… Yıllardır savundukları ilkeleri 3-5 kuruş uğruna satan adamlar bunlar. Israrla doğruları söylemekten kaçınan, Tek Adam'a yaranmak için yalanlara sığınan sözde aydınlar bunlar.

 Bölgemizin cehenneme döndüğü, hukukun iktidara resmen bağlandığı bir dönemde, asker son yıllarda hiç alışık olmadığımız kadar gündemde. Yüksekova'da hakkında yayın yasağı konulan asker suikastlerinin PKK eylemi olduğunu açıklıyor ve konu kapanıyor mesela.

 PKK'nın işlediği iddia edilen cinayetlerle ilgili neden yayın yasağı konuluyor diye kimse sormuyor.

 Türkiye, Amerika'nın gözünde hızla güvenilmez bir müttefik haline gelirken asker varlığını daha fazla hissettiriyor.

 Tehlikenin en farkında olan İmralı Adası'ndaki Abdullah Öcalan açıkçası. Barış olmazsa, demokrasi olmazsa, darbenin geleceğini söylüyor.

 

AMERİKA'DA NİÇİN AĞIRLANDINIZ?

 Siz daha iktidar bile değilken Beyaz Saray'da Amerika'ya meydan okumak için ağırlanmadınız. Size bir rol çizilmişti, bir dönem oynadınız, artık kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve senariste karşı çıkıyorsunuz.

 Oysa siz başrol oyuncusu değil, sıradan bir oyuncusunuz… Senarist yeni bir senaryo yazar, sahneler değişir ve bedeli sadece siz değil, bütün ülke öder.

 Milli Güvenlik Kurulu'nun son toplantısı siyasi İslam'ın kendini bitirişinin resmen ilanıdır. Şiddete bulaşmamış bir grubun devlet nezdinde düşman ilan edilmesi tüm Müslümanlar için ciddi bir tehdittir.

 AKP önceki gün kapatılması çok zor bir kapıyı sonuna kadar açmıştır.

 Kürtler'in güvenini kaybetmiş, laiklerin güvenini hiçbir zaman kazanamamış, yolsuzluklara bulanmış, hukuku ve yasayı oyuncak etmiş bir iktidarın bu ülkeyi yarınlara taşıması mümkün değildir.

 Olan bunlara olur diye düşünmeyin, olacak olan hepimize olur…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums