Keleş; Belediye Başkanları Birliği’nin yeni başkanı oldu

Belediye Başkanlığı Birliği Olağanüstü Genel Kurulu Ankarada Holiday İnn Otelinde gerçekleştirildi. Genel Kurulda Belediye Başkanları Birliğinin yeni Başkanı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş oldu.

Keleş; Belediye Başkanları Birliği’nin yeni başkanı oldu
18.06.2015 - 10:13
2261

Belediye Başkanlığı Birliği Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da Holiday İnn Oteli'nde gerçekleştirildi. Genel Kurulda Belediye Başkanları Birliği'nin yeni Başkanı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş oldu.

2012 yılında Osmaniye Eski Belediye Başkanı Davut Çuhadar’ın önderliğinde kurulan Belediye Başkanlığı Birliği Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da Holiday İnn Oteli'nde gerçekleştirildi. Genel Kurula, Ak Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan,Ayşe Keşir ve Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Birliğe üye çok sayıda belediye başkanları, Düzce'deki ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

YILMAZ "ÇOK ŞÜKÜR SORUŞTURMA GEÇİRMEDİĞİMİZ GÜN YOK"

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekteri Hayrettin Güngör'ün divan başkanlığını yaptığı genel kurulda konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bizim derneğimiz şuan aktif görevde olmayan belediye başkanlarımızı da temsil ediyor. Bu yönden kurulması çok iyi oldu. Belediye Başkanlığı çok riskli bir görevdir. Başkan iken etrafında seveniniz çok olur. Başkanlığınız bittiğinde ise yalnız kalabilirsiniz.Partiniz bile size sırt dönebilir. Aldığınız kararlar yüzünden yargılanabilirsiniz. Başkanlığınız bittiğinde bu yargılama devam ettiği sürece yapayalnız kalırsınız. Belediye Başkanlığı bu nedenle zor ama bir o kadar da ulvi bir meslektir. Belediye Başkanları hak ettiği değeri görüyor mu diye sorarsanız ben görmüyor diye düşünüyorum. Benim 3. dönemim. En fazla soruştuma geçiren, hakkında en çok dava açılan belediye başkanlarından biriyim çok şükür. Belediye Başkanlığı dönemimde mahkemelere gitmek çok önemli değil. bize başkanlık görevi sona erdikten sonra sahip çıkacak bir yapıya ihtiyacımız var. Bu birlik bir bakıma bunun için kuruldu diye konuştu.

KELEŞ "AYRIM YAPMAYACAĞIZ , HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM"

Genel Kurulda konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise, Belediye Başkanları Birliği'ni, 2012 yılında Osmaniye Eski Belediye Başkanı Davut Çuhadar’ın önderliğinde kurulduğunun altını çizerek, "Amasya Eski Belediye Başkanımız, Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Sayın İsmet Özarslan’ın genel başkanlığında önemli kazanımlar elde etti. Birliğimiz bugün ise üçüncü genel başkanını ve yeni yönetimini seçmeye hazırlanıyor" dedi.

"Yerel yönetimlerin gelişmesi, belediye başkanlarının haklarının korunması, belediyeler ve belediye başkanları arasındaki koordinasyonun, bilgi paylaşımının sağlanması amacıyla kurulan birliğimize genel başkan olarak layık görülmek benim için büyük bir şereftir" diyen Keleş; Bu görevi bana layık gören siz değerli başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Keleş, hizmetin dini, dili, ırkı olmaz diyerek "Ben lazların da Çerkeslerin de Kürtlerin de Türklerin de başkanı olacağım. Hizmeti eşit sunacağız." diyerek şöyle devam etti; "Bizler bir şehrin belediye başkanıyız. Yerel yöneticisiyiz. O şehri hak ettiği yere getirmek, hemşehrilerimize yaşanabilir bir kent sunmak üzere seçilen kişileriz. Her şeyden önce omuzlarımızda halkımızın verdiği güven oyunun ağırlığı var. Önümüzde ise onların bu güvenini boşa çıkartmadan yürümemiz gereken meşakkatli bir yol var. İşte bu yolda sizlerle birlikte el ele, omuz omuza yürümek istiyoruz. 81 ilimizin il, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla tek yürek olup daha önce belediye başkanlığı görevini üstlenen büyüklerimizden aldığımız feyz ile yeni başarılara imza atmayı hedefliyoruz.Belediye Başkanları Birliği olarak, yerel yönetimleri güçlendirmek, belediye başkanlarımız arasında bilgi paylaşımını ve koordinasyonu geliştirmek istiyoruz. Belediyelerimizin ve belediye başkanlarımızın hak ve menfaatlerini gözeten bir birlik olarak hizmet ve başarıyla büyümeyi hedefliyoruz."Ben öncelikle, Osmaniye Eski Belediye Başkanımız Sayın Davut Çuhadar'a, Amasya Eski Belediye Başkanımız, Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Sayın İsmet Özarslan’a birliğimizin kuruluşuna ve yükselişine sağladıkları katkılardan ötürü teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Kurucu başkan Davut Çuhadar'a ve ikinci başkan İsmet Özarslan'a Başkan Keleş hediye takdiminde bulundu. Tek liste ile gidilen genel kurulda Belediye Başkanlığı Birliği'nin yeni başkanı Mehmet Keleş oldu.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums