KÖİ projeleri için verilen garantiler için ne ödeneceği bütçede belli değil

  • 3.01.2018 00:00

  Dolayısıyla devletin bizim vergilerimizden müteahhide garanti verdiği bu altyapı projelerine bütçeden ne kadar ayrıldığının bütçede görünmesi gerekiyor.

Yani ilk kez 2018 bütçesiyle karşılaştığımız bu uygulama, doğruydu.

Gelin görün ki, 2019 bütçesinde bu rakam yok. Yani KÖİ projeleri için verilen garantiler için ne ödeneceği belli değil. Tabii bir rakamın olmayışı, bu ödemelerin yapılmayacağı değil, bu ödemelerin saklandığı, halkın bilmesinin istenmediği anlamına geliyor.

İlk kez Cumhurbaşkanı’nın hazırlayıp “teklif” olarak TBMM’ye gönderdiği 2019 bütçesini Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sunmuştu. Bakan Albayrak’ın sunuş konuşmasında olmayan rakamın, bu yıl bütçeye konulmadığı tescillendi. “Belki bilmediğimiz, hemen görünmeyen bir ekinde yer almış olabilir” diye düşündüğüm bu veri gerçekten de yokmuş.

Çiğdem Toker’in yazısı 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums