Beyaz Adam Filistin’de

  • 20.05.2018 00:00

 , vicdanlarda bir yara. Acıyla, kurşunla, çığlıkla düşüyor önümüze. Ekranlar kadar yakın, 100 yıl kadar uzak.

Yoksa herkes unutmak istiyor onu! Osmanlı yenildi.  diz çöktürdü dünyaya.
Plan ilerliyor. Hayatları pahasına 'e sahip çıkan yoksul kara gözlü çocuklar kırılıyor. Amerika; Gazze'de sopasını kaldırıyor.
Sopanın adı . Batının gizlemediği gerçek yüzü!
ABD Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınacağı aylar önceden biliniyordu. Arap coğrafyası zımnen kabul etmişti. İslam teşkilatları ve Arap Birliği uykudaydı...
Tam bir teslimiyet koalisyonu var karşımızda.
Fikrimiz belli: Beyaz ve ahmak bir kibir. Her Neocon ve Evangelist kadar Amerikalı bilinçaltının cürufudur Trump!
Sonunda yapacağını yapmış, İngilizce konuşan sadizmi gene Filistin'e akıtmıştır...

***

Operasyonun amacı lidersiz ve dağınık görünen Müslüman direnişini tamamen kırmak. Her şey bunun için yapılıyor. Tekerlekli sandalyede vurulanlara, boğulan bebeklere bakıp ne diyor İsrail büyükelçisi: Ölenler terörist!
Bu küstahlığa şu an sadece  engel koyuyor.
Kudüs 1516'da Osmanlılara geçti ve barış içinde 400 yıl yaşadı. 1. nda İngilizler şehri kuşatınca dinlerin kalbi, dağılan medeniyetin 'secdesi' düştü. Yardım alamayan Osmanlı komutanı gözyaşlarıyla 'Allah'a ısmarladık Kudüs!' diye yazdı telgrafa.
O günden bugüne Kudüs gün görmedi. Yandı, yıkıldı.

***

Bizlere slogan hamaseti değil, akıl gerekli. Yeni bir akıl. Yeni bir manifesto.
Beyaz Adam Amerikan yerlilerini nasıl soykırıma uğratmış, kemiklerinin üstüne oturtmuşsa, aynı minvalde devam ediyor. Bunu bilmeliyiz.
Genelde Doğu'ya, özelde Osmanlı'ya ettikleri yetmedi, ardından 2. Dünya Savaşı'nda birbirlerini milyon milyon kestiler. Böylesi bir faşizm sadece 'Özgür Dünya' denen yerde görüldü.
Fakat Beyazlar yakalanmayan bir seri katilin cüretine sahipler! Katil yakalanmadıkça büyür, cesaretlenir. Maskesini derisine kaynatır. Cüreti artar.
Paralel durumlar...
Kendi uygarlığının katliamlarını sadece Yahudilere endeksleyerek diğer kurbanları örtbas eden Batı; İsrail ile hem doğuda bir karakol kazandı, hem antisemitizm kozmetiğine boyandı.

***

Neyse biz İsrail'e dönelim. İsrail falan yok orada, onu diyorum. Orada 'Beyaz Adam' var!
İsrail'in Filistinlileri katletmesinin ardından 'ı ziyaret eden Haham Elahanan Beck ve beraberindeki Ortodoks Musevi Cemaati'nin yakasındaki 'Özgür Filistin' rozetini ciddiye almalı! Cemaat üyeleri: "Siyonistlere yardımcı olmak Yahudi halkının çıkarına değil. Eğer Yahudilere yardımcı olmak istiyorsanız o zaman Türkiye Cumhurbaşkanı'nın yaptığını yapın" dediler.
Anti Siyonist Yahudiler olduğunu da bir kenara not edersek şöyle diyebiliriz:
Mesele dinler arasında değil, mesele 'Egoist Beyaz Adam' ile Doğu'nun merhametli halkları arasındadır.

***

Yerlileri fiziken, zencileri ruhen bitiren USA'in aklı, Müslümanları pastörize bir konserve kıvamına erdirmek için çalışıyor. Coğrafyayı taş devrine döndürdüler. Mısır onlar için 'Tamam', Suudiler malum, PKK hazır kıta, mezhep çatışması cepte. Oh!
Afganistan, Irak, Suriye, Kudüs, Filistin, İran. Sonra?
Yani, ya hep ya hiç durumundayız. Mezhebimizi değil, aklımızı kullanmalıyız.
Türkiye; batıdan gelen kültürel, iktisadi ve siyasi baskıya direnecek medeni ve demokrat bir ülke olduğunu belirten; beklenmedik, şaşırtıcı hamlelerle öne çıkan gerçek bir kale olmalı.
Çünkü bu ülke, oyun kurucu 'kaşar' ecnebilerin işine gelmeyecek denli tehlikeli bir ülke artık. Bunu kabullenmeli, trollüğü bırakıp bütün dostları toparlamalıyız. Tevhid, yani birlik, pek mühim kelime!
Evet, gezegenin tüm itilmiş-kakılmışlarının umudu olarak biz: Minarelerin huzurundan, bir ırklar ve dinler resmi geçidi olarak geçebiliriz.
Bilakis çözüm bizdedir...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums