Yine iş cinayeti: Sondajda çalışan 2 kardeş hayatlarını kaybetti

Yine iş cinayeti: Sondajda çalışan 2 kardeş hayatlarını kaybetti
6.01.2019 - 05:21
1276

 Bursa’da, özel bir firmaya ait sondaj şantiye borusunda çalıştıkları sırada su tahliye motorundan çıktığı tahmin edilen gazdan zehirlenen 6 işçiden kardeş olan 18 yaşındaki Yasin Balandi kaldırıldığı hastanede, 25 yaşındaki  Atilla Balandi de olay yerinde hayatını kaybetti. Kardeşlerden en büyüğü Musa Balandi ve diğer 3 işçi ise hastanede tedavi altına alındı.

Akşam saatlerinde Merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’nde meydana gelen olayda, özel bir firmaya ait sondaj şantiye borusunda çalışan bir işçi, girdiği temiz su yatay sondaj borusundan çıkamayınca diğer işçiler de yardım etmek için boruya girdi. Boruda olan ve su tahliye motorundan çıktığı tahmin edilen dumandan dolayı 6 işçi zehirlendi.

Boruda kalan ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan 5 işçiden durumu ağır olan Yasin Balandi hastanede, yaklaşık 2 saat borunun içerisinde kalan Atilla Balandi ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Muhammet Efe, Mehmet Aydın, İbrahim Orçan ve Musa Balandi ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

3 KARDEŞ URFA'DAN ÇALIŞMAYA GELMİŞTİ

Urfa’dan Bursa’ya çalışmak için geldikleri öğrenilen Musa, Atilla ve Yasin Balandi kardeşlerden, Atilla Balandi’nin eşinin yeni doğum yaptığı, çocuğunu göremeden hayatını kaybettiği öğrenildi.

Hayatını kaybeden Yasin Balandi’nin ise geçen aylarda sosyal medya hesabında şantiyede çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak, “Çok şeyden korkarım ölüm hariç, hiçbir şeyin altında kalmam deniz hariç” ifadelerini yazdığı görüldü.

BİR İŞ CİNAYETİ DE ÇORUM'DA

Çorum’da yapımı devam eden İŞ-KUR binasında asansör boşluğundan düşen 2 işçi hayatını kaybetti. Olay Çorum merkez Fevzi Çakmak caddesinde İnşaat halindeki yeni İŞ-KUR binasında gerçekleşti. İnşaatta çalışan diğer işçilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine itfaiye, ambulans sevk edildi. Yapılan incelemede asansör boşluğuna düşen Emrullah Ersoy ve Ökkeş Sürmeli'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. (DHA) 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums