‘Farklıyız, Birlikteyiz Biz Türkiye’yiz’ girişimi giderek büyüyor

‘Farklıyız, Birlikteyiz Biz Türkiye’yiz’ girişimi giderek büyüyor
22.01.2018 - 18:55
1547

 Yaklaşık altı ay önce  başlatılan "Farklıyız, Birlikteyiz, Biz Türkiye'yiz" girişimi, birlikte ve kardeşçe yaşama iradesini toplumun bilincine çıkartmak için Türkiye’nin her bölgesinde ses vermeye başladı.

Farklılıklarımızı değil, birleştiğimiz noktaları esas alarak yola çıktık diyen girişim sözcüleri, farklı düşünce ve yaşam biçimini bu toprakların zenginliği olarak gördüklerini ifade ediyor.

Bursa Barosu eski başkanı  Ekrem Demiröz’ün öncülüğünde kurulan girişimin sözcülüğünü ANAP ve AK Parti'de siyaset yapan Tahsin Bulut üstlendi. CHP eski il başkanlarından Şahin Gençal ve ülkücü gelenekten Selçuk Türkoğlu ile birlikte Saadet Partili  bazı isimler de grupta yer aldı.

 “Biz Bursa'da yaşayan yurttaşlarız. ‘Farklıyız, Birlikteyiz, Biz Türkiye'yiz’ adı altında bir girişim başlattık. Amacımız, birlikte ve kardeşçe yaşama iradesini toplumsal bilince dönüştürmektir. Bu nedenle muhafazakâr, milliyetçi, liberal, sosyal demokrat ve sosyalist arkadaşlarla bir araya gelerek birlikte yaşama iradesini ete kemiğe büründürdük. Farklılıklarımızı değil birleştiğimiz noktaları esas aldık.

Ülkemiz için kaygı duyuyoruz. Çünkü kutuplaştırıcı ve düşmanlaştırıcı siyaset dilinin toplumda gerilime yol açtığının bilincindeyiz. Ama biz, bizim gibi düşünmüyor ya da inanmıyor diye bir kişinin dahi acı çekmesini istemiyoruz. Ve kesin kararlılık içindeyiz. Hangi güç odakları hangi kararları alırlarsa alsınlar birbirimizle çatışmayacağız, çocuklarımızla torunlarımıza parçalanmış ve birbiriyle kavga eden bir Türkiye bırakmayacağız.

Önceliğimiz, birlikte yaşayabileceğimiz bir ülkenin mümkün olduğunu insanlarımıza göstermek ve başlattığımız bu birlikteliği ülke geneline yaymaktır.

Sonuçta biz bir vicdan hareketiyiz. Ne kimsenin yanındayız, ne de kimsenin karşısındayız. Biz yalnızca demokrasiden, barıştan ve hukuktan yanayız.

Bir Türkiye hayal ediyoruz, çalışıyoruz ve başarmak istiyoruz.

Türkiye'nin iyi ve güzel insanları.. Tüm çabamız sizin içindir. Gerçekçi olun ve hayallerimize destek verin “ çağrısında bulundular.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums