Bursa’da ırkçı bir grup HDP binasına saldırmak istedi, ikisi ağır beş kişi yaralandı

Bursa’da PKK saldırılarını protesto adı altında sokağa çıkan bir grubun, Kürtlerin ve mevsimlik işçilerin yoğunlukta olduğu

Bursa’da ırkçı bir grup HDP binasına saldırmak istedi, ikisi ağır beş kişi yaralandı
11.09.2015 - 09:07
2329

 Bursa’da PKK saldırılarını protesto adı altında sokağa çıkan bir grubun, Kürtlerin ve mevsimlik işçilerin yoğunlukta olduğu Yenişehir ilçesinde HDP binasına ve evlere saldırmak istemesi üzerine çıkan olaylarda ikisi ağır beş kişi yaralandı, alti kişi gözaltına alındı.

Fotoğraf: DHA

Fotoğraf: DHA

 

Yenişehir’de önceki gün yaşanan gerilim dün gece de devam etti.  Bursa ve Sakarya Emniyet Müdürlüklerinden takviye ekiplerin gönderildiği ilçede, akşam saatlerinde toplanan 400 kişilik kalabalık Heykel’den, Saat Kulesi’ne yürüdü.

Bu sırada HDP ilçe binasının yer aldığı Saat Kulesi yakınlarında HDP’li oldukları belirtilen bir grup toplanınca polis ve jandarma taraflar arasında barikat kurdu.

Polisin biber gazı ve TOMA’larla müdahale ettiği olaylar sırasında nereden ateşlendiği henüz belirleyenemeyen saçmalarla yaralanan beş kişi Yenişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İlk müdahalesi yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Bursa’da Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Muradiye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.  Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğreniirken polis olaylara karıştığı belirtilen altı kişiyi gözaltına aldı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums