Selahattin Demirtaş cenazeler için Bursa

Suruç’taki patlamada hayatını kaybeden HDP Bursa Milletvekili adayı Metin Kılıçın eşi Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıçın cenazesi evine getirildi. Tabuta sarılan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Selahattin Demirtaş cenazeler için Bursa
22.07.2015 - 17:31
4135

 Cenazeler, ailenin merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi.


Ferdane Kılıç'ın eşi Metin Kılıç'ın taziyeleri kabul etmesinin ardından naaşlar, konvoy eşliğinde aynı mahalledeki Şeyh Edebali Camisi'ne götürüldü. Tabutların üzerlerinde, "Adige ve Abhazya bayrakları" ile bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının flamalarının bulunduğu görüldü.



Katılımcılar, polis ekipleri ve HDP'li gençler tarafından üst araması yapıldıktan sonra cami bahçesine alındı.

Demirtaş'ın yanı sıra HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, HDP'li milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder, Ayhan Bilgen, Ali Haydar Konca, Mithat Sancar, Selami Özyaşar ve Yurdusev Özsekmenler, CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Metin Kılıç'a taziyede bulundu.

Törende, Ferdane Kılıç'ın annesi Yüksel Turan, musalla taşına konulan tabutlara sarılarak ağladı.

Naaşlar, Metin Kılıç ve saldırıdan yaralı kurtulan kızı Sinem Kılıç ile Demirtaş, milletvekilleri ve vatandaşların katılımıyla kılınan cenaze namazlarının ardından Hamitler Mezarlığı'nda defnedildi. 

Bursa Hakimiyet

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums