Suruçtan Bursaya bir cenaze daha

Türkiyeyi yasa boğan patlamada hayatını kaybedenlerin arasında Bursanın Mudanya ilçesinde oturan Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Nuray Koçan’ın da olduğu ortaya çıktı.

Suruçtan Bursaya bir cenaze daha
22.07.2015 - 14:19
2377

 Suruç’ta yaşanan katliamda hayatını kaybedenler arasında yer alan Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nuray Koçan’ın da olduğu bildirildi. Patlamada yaşamını yitiren Nuray Koçan’ın cenazesi memleketi Bursa’nın Mudanya ilçesine gönderilecek.

SON PAYLAŞIMI YÜREK BURKTU

Suruç’ta yaşanan patlamada hayatını kaybeden Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Nuray Koçan’ın, sosyal paylaşım sitesinde son yaptığı paylaşım yürek burktu.

Suruç’ta yaşanan patlamada hayatını kaybedenler arasında yer alan Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nuray Koçan’ın olaydan bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı ve yürek burkan şarkı, arkadaşları arasında paylaşılmaya başlandı. Patlamadan bir gün önce Hüsnü Arkan’ın “Nereye Uçar Turnalar?” isimli şarkısını paylaşan genç kız, daha sonra yaşamını yitirdi. Genç kızın paylaştığı şarkının mısralarında, “Sen yıkıldın altında göğün, yandın küçük bir pervane gibi. Ah, küçük bir pervane gibi. Kim götürdü bakışından ışığı, kim aldı gözlerinden onu? Kadehlerden yüreğine boşalan acı bir umutsuzluk, o mu? Kime söyledin derdini, kimi sevdin gizli gizli? Kimler uyandırdı içindeki kötü kırık türküleri? Ölenlerin adını unutma; türkülerin, meydanların. Ah, bırakmasın onlar seni” ifadeleri yer alıyor.

MUDANYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Patlamada yaşamını yitiren Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Nuray Koçan’ın cenazesi memleketi Bursa’nın Mudanya ilçesine, sınıf arkadaşı Nazlı Akyürek’in cenazesi ise memleketi Sakarya’nın Karasu ilçesine gönderilecek.
 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums