Fethullah Gülen terörist öyle mi?

  • 30.10.2015 00:00

 İçişleri Bakanlığı ‘terörist' listesi hazırlamış; PKK'lılar arasına Fethullah Gülen'i de yazmışlar.

12 Eylül Darbesinde otogar kapılarına asılana benzeyen afişler hükümete yakın gazetelerde boy gösteriyor. 28 Şubattan miras kalmış başlıklar var. Bir keyifliler ki sormayın. Daha düne kadar Başta Öcalan olmak üzere PKK liderlerine methiye dizdikleri sayfalarda Hocaefendi, ‘terörist' diye yaftalanıyor.

Hakkâri'ye, Şemdinli'ye Cizre'ye okul açanla terör kampı kuran aynı kefede! Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmen gönderemediği Yüksekova'ya gitmeye insanları ikna etmek mi, Gülen'in suçu? Onlarca öğretmeni katlederek bölgeyi eğitimden arındırılmış hale getiren PKK ile kelle koltukta görev yapanlar arasındaki farkı göremeyecek kadar mı vicdanınız köreldi? Çocukların eline bomba verenle kalem vereni ayırt edemeyecek durumda mısınız?

Öfkeniz sadece vicdanınızı değil aklınızı da köreltmiş. Öyle olmasa 150'ye yakın vatandaşımızı öldüren IŞİD canlı bombalarını ‘az tehlikeli' bulup mavi listeye atarken Gülen'i kırmızı listenin en başına yazar mıydınız? Asker ve polisi şehit eden, Musul Konsolosluğumuzu basıp itibarımızı iki paralık hale getiren IŞİD'e terörist demek için ne kadar zorlanmıştınız. Ülkemizi eylem sahası yaptıktan sonra kerhen ve kısık sesle fısıldamıştınız: “IŞİD terörist”. Onlardan esirgediğiniz kini çekmek adına ne yaptı Gülen? Çocuklarınızı göndermek için kapısında kuyruk olduğunuz okulların açılmasını teşvikten maada kabahatini bilmiyoruz. Terörle mücadele polisine beşiğine varıncaya kadar arattığınız kreşlerde bir şey bulamadınız. Hâlâ şüpheniz varsa 12 yılı o okullarda geçen çocuğunuzu çapraz sorguya alın. Hatta partinin yan kuruluşu gibi çalışan istihbarat birimlerinden profesyonel destek isteyin. Kendini sizden bile saklayabilen bir kripto değilse gerçeği öğrenebilirsiniz. Yoksa ondan da mı şüpheleniyorsunuz!

“Bir okulu her şeyi ile sırtlayıp Moğolistan'a götüren fedakârlar” diye anlatmıştı gözü yaşlı Bülent Arınç. Biliyor musunuz onu dahi suç gibi sunmaya çalışıyorlar şimdi. Türkiye'nin dünyaya çapındaki en önemli markası, Türk Okullarına destek vermeye de ‘terör' diyesilermiş. Arınç'ın ‘suçu ve suçluyu övme'den en az 10 yılı yatarı var! Bülent Bey, son çıkışında “Şimdi FETÖ dedikleri Fethullahçı Terör Örgütü denen bir kavramı yerleştirmeye çalışıyor birileri. Milli Güvenlik Siyaset Belgesi'nde böyle bir şey yok. MGK kararlarında da yok. Mahkeme kararı yok, aksine Yargıtay kararı var” demiş; bunu sağlamaya çalışan bir örgütün varlığından şüphelendiğini kaydetmişti. Bediüzzaman'ın sıkça dile getirdiği ‘gizli ifsat komitesi' gibi bir şey mi acaba?

Ha bu arada Gülen'in yerini bildirene 4 milyon ödül varmış! Ailesiyle birlikte giden Başbakan Ahmet Davutoğlu yardımcı olabilir sanırım. Hem yaklaşan emekliliği için ikramiye yerine geçer. Ahmet Bey hatırlamazsa Google'dan uzun ve kapsamlı ihbarcı listesi çıkarılabilir. Partiden olmasın diyorsanız yandaş kalemlerden mebzul miktarda muhbir bulunur. Kendi bulundukları kısmı kesip, ‘örgüt evinde' çekilmiş fotoğraf bile sunabilirler. Daha olmadı “onu al beni alma” modunda başlıklar atan Doğan Medyasından destek talep edebilirsiniz.

Bugüne kadar din kisveli terörü en net biçimde ve ilk andan itibaren kınayan Gülen'e bu iftirayı atabileceğinize inanıyorsanız; buyurun devam edin. Hayatında bilerek karınca öldürmediğine yemin eden birini yüzler insanın katiliyle aynı görecekseniz siz bilirsiniz. Ama delil olarak okul açmayı ülke dışında söyleyip Türkiye'yi rezil etmeyin bari.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums