TRT’ye kimler operasyon çekiyor?

  • 9.02.2018 00:00

  Sosyal medyada “TRT Çocuk” kanalı ile ilgili ahlaksız bir iftira gündeme geldi. TRT Çocuk’un başarılı çizgi filmlerinden birisi olan ve çok sayıda izleyicisi olan “Maysa ve Bulut”ta güya bir çocuk cinsel istismarda bulunuyor. Birileri mezkûr çizgi filmin ilgili kısmında bazı küçük oynamalar yaparak videoyu sosyal medyaya servis etti. Sonra karalama kampanyası başladı. TRT yönetimine ve kanallarına hakaretler yağdırıldı.

Ardından TRT şöyle bir açıklama yayınladı:

"Bugün bazı sosyal medya hesaplarından bilinçli bir şekilde servis edilen TRT Çocuk kanalına dönük iftira dolu yayınlar üzerine aşağıdaki açıklamanın gereği doğmuştur. TRT Çocuk kanalımızda yayınlanan Maysa ve Bulut isimli çizgi filminde yer alan fırtına sahnesinde herkes telaşla koşturarak zararı azaltmak için çaba harcarken, bir oba sakini de eşeğini korumak için ahıra götürmeye çalışmaktadır. Rüzgârdan ötürü sallanan şalvarın göründüğü bu sahne; hastalıklı bir zihnin ürünü olarak akıl dışı bir iftirayla yorumlanmıştır. Maalesef bazı haber siteleri de bu hastalıklı zihniyetin maksatlarına ortak olarak TRT Çocuk kanalına yönelik büyük bir iftiraya yayınlarında yer vermişlerdir. Kendi sapık yaklaşımlarını; TRT Çocuk ve Yörüklerin hayatının anlatıldığı ”Maysal ve Bulut" çizgi filmini de alet eden bu aşağılık iftirayı, bütün varlığımızla ve inancımızla reddediyoruz. TRT Çocuk kanalına bu türden iftiralarla dil uzatmaya tevessül edenleri milletimiz huzurunda bir kez daha lanetlediğimizi tekrarlamak istiyoruz.”

Açıklamadaki “hastalıklı zihnin ürünü” vurgusu dikkat çekiyor. Zira bu cümle aslında TRT’nin kimin hedefinde olduğunun işareti aynı zamanda.

Subliminal mesajlar vermekte oldukça mahir olan bukalemun terör örgütü FETÖ, uzun zamandan beri TRT’yi hedef almış durumda! Durmadan, bıkmadan saldırıyorlar TRT’ye!

Peki, neden TRT hedefte?

Çünkü TRT, FETÖ’nün zamanında ele geçirdiği ve birçok operasyonu gerçekleştirdiği kurumların başında geliyor. FETÖ, uzun zaman boyunca TRT kurumundan nemalandı, palazlandı. TRT’nin yaptırdığı birçok dış yapım FETÖcü şirketlere paslandı. Bununla birlikte TRT televizyonları Fetullahçı Terör Örgütünün istediği çerçevede yayın politikası yürüttü.

Fakat şuan durum tam tersi!

FETÖcüler TRT’den temizlendi.

TRT’nin başına yerli ve milli kadrolar atandı.

Yerli diziler başladı.

Milletin tarihiyle yeniden buluşmasını sağlayan ve milli ve manevi değerlerimize bağlı yapımlar baş gösterdi.

TRT’de reyting rekorları kıran, bu coğrafyanın mayasına, kültürüne ve rengine uygun başarılı diziler birbiri ardına yayına girdi.

TRT Çocuk kanalı Türkiye’nin en çok izlenen kanalları arasına girdi. Çocukların tarihinden kopmadan, kendi kültürünü, kendi coğrafyasını ve kendi medeniyetini öğrenmesini sağlayan “yerli ve milli” çizgi filmler ekranlardaki yerini aldı.

TRT, Başkan Erdoğan’ın ortaya koyduğu “yerlileşme ve millileşme” hedefine emin adımlarla yürüyen kurumların başında şuan.

İşte böyle bir TRT istenmiyor.

TRT Çocuk kanalında dışarıya bağımlı, Hans, Michel, George’un yaptığı, çocuklarımızı zehirleyen, beyinlerini yıkayan çizgi filmler gösterilsin isteniyor.

İçi boş, tarihini, medeniyetini, coğrafyasını bilmeyen, bohem bir nesil yetişsin isteniyor.

Bu yüzden TRT hedefte!

TRT’nin yerli ve milli olmasın istiyorlar!

Ama ne yapsalar nafile!

Ne Türkiye halkı TRT’nin eskiye dönmesini ister!

Ne de Fahrettin Altun ve İbrahim Eren gibi yerli ve milli isimler!

TRT, şuan milletin kanalı.

Milletin olmaya devam edecek.

Biz de sonuna kadar bu milletin kanalı olan TRT’mizin arkasında olacağız!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums