YORUMCU

  • 6.07.2011 00:00

Değerli okurlarım,
Geçen haftaki “ Parlayan Kent Akçakoca” başlıklı yazıma, “Gürol Yaman “sahte isimli bir “yorum “ geldi. Yorumdan daha çok hakaret ve küfür dolu sözler üzerine birkaç kelam söylemek artık farz oldu.

Yamansız yaman Gürol Yaman…
Benim geçmişimi çok iyi bilen Yaman, ben seni geçmişte ne tanıdım nede gördüm. Beraber geçmişten bir örnek ver de bende geçmişte seninle neler yaptığımı hatırlayayım.
Zavallı zihin özürlü Yaman!
Ben Ali Kiremitçi. Geçmişimi çok iyi bilmekteyim. Geçmişte yaptığım yanlışlardan dolayı özeleştirimi de verenlerdenim. Şunu çok iyi bilmeni isterim! İnandığım değerlerden yaşamım boyunca hiçbir zaman ödün vermedim.
CHP’li Yaman ben senin gibi içip içip masa üstündeki sürahiyi deviren devrimcilerden hiç değilim.
Ben “ Parlayan Kent Akçakoca” sloganını hiçbir zaman hiçbir yerde söylemedim.
 Bu şehri parlatmak isteyenlere, parlatmak için cilasını unutanlara yazdım. Demek ki bunlardan biride senmişsin. Gerçek kimliğini açıklayamayacak kadar alçalan Yaman…
Şunu da bilmeni isterim!

1970’li yıllarda ki Ecevit’in CHP’ sinin yönetim kadrolarında görev aldım. O rüzgârda bende vardım. Ama o benim gençlik yıllarımdaki Ecevit’in CHP’sinin bugün, Silivri’deki darbeci Haberlarlar ve Balbayları kurtarmaya çalışan Kılıçdaroğlu’nun CHP’si ile uzaktan yakından alakası yok.

Bugünün dünyasını CHP’nin hiç anlamadığını görmekteyim. Hala darbeleri savunan, statükodan nemalanmaya çalışan CHP’yi savunan zavallı Yaman…

Aman o beynindeki düşünceleri gelecek kuşaklara aktarman için 1920 model düşünceye sahip beyninin kokmaması için salamuraya koyalım ki, yeni nesiller senin ne kadar “ ileriyi ” gördüğünü görsün. Görsün ki, gündüz gözünü kapatıp dünyayı karanlık gören zavallı Yaman.

Bu ülkede senin gibi düşünenler tarihin çöp kutularında artık.
Sanırım Farkındasın, kimlerin kimlere yaltaklık yaptığı yorumunda belli oluyor.
Bilinen bir hikayedir: “ ineğin yalakası kasabın bıçağını yalarmış “ derler…


Not:Parlayan Kent Akçakoca yazıma gelen Gürol Yaman imzalı Email

Gurol Yaman " utanması gereken sen eleştiri yapıyorsun neyin ne olmadığını bilmeden. bu dediklerin dünün Akçakoca’sında varmıydı zurnanın son deliği, azıcık insaf olur azıcık da tahammül yırtınma başkalarına yaranmak için geçmişini bir gözünün önüne getir "
 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • el kürdi
    el kürdi
    23.07.2014 02:46

    benim merakim bu günden itibaren kerdoxan pkkle ilgili nasil bir sonuc düshünüyor ya pkk dünyanin en akilli terör örgütü yada kerdoxan dünyanin en sinsi akilli siyasilideri birileri bugün olan olaylara bakarak acaba kerdoxan pkk nasil bir iyilik düshünüyor bügüne bakarak gelecexi yani siyasi olarak ne pkk tahmin ediyor nede tcnin tarafsiz yazar bozar takimi yoksa tcde gercek anlamda yazar bozar takimi yokmu cok zeki akilli bilinen barlas bey mexer bu yashta para icin yapmiyacaxi shaklabanlik yokmush neyse pkk ninde akilliyim diyen elikanli cakma yazar bozar takimida olaylarin gelishme shekliynen söyledikleri yazdiklari hicbir ele avuca gelecek tek bir cümle yok cemaata yapilan cadi avi uluslar arasi bir kovalisyon ishbirlixidir kerdoxan sadece adi bir piyondur ücbesh kurush yetimin parasini cübe indirmek icin nemrutluk yapiyor neyse ey okuryazar takimi benimgibi ilk okul diplomasi olmiyan birisini okuryazarlixinizla ikna edemiyorsun kaldi siyasi verilere bakarak güya siyasi analizler yapacaksiniz kemal sunal filimlerin seviyesinde okur yazarlixiniz yok rasileinur devletleshtiridi deniyor eee ozaman devlet niye risaleleri basib satmiyor risaleinur devletleshmedi yasaklandi bazi nurcukcuklar sayesinde o nurcukcuklarda ayni yeni üsdadi kerdoxan gibi paraya makama belkide kadina tapan gishiler

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums