Kudüs için Haç-Hilal dayanışması

  • 15.05.2018 00:00

 ‘Haçlılar Siyonistlerle beraber Müslümanlığa karşı’ şablonu, yeryüzü gerçekleriyle bir kez daha sınanıyor.

Trump’ın Kudüs provokasyonu, ‘Siyonist Haçlı İttifakı’ teorisinin gerçekçiliği için yeni bir test.

İsrail, protesto gösterilerine dün bir kez daha katliamla karşılık verirken...

Kim ne yapıyor, Batı dediğimiz blok nerede duruyor bakalım.

Trump, kopan kıyamete aldırmadan ABD elçiliğini Kudüs’e taşıyarak barbarca dayatmacılığı elden bırakmıyor.

Türkiye, her zamanki gibi devleti ve toplumuyla ayakta.

Avrupa Birliği, dört fireyle açılışı boykot ederek Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımamakta diretiyor.

Trump’ı bu vahşi güç gösterisinde kızıyla damadı temsil ederken..Muhaliflerin Sorosçu proje diye suçlandığı emperyalist komplo söylemleriyle yönetilen AB üyesi Macaristan yanı başlarında hazır ve nazır, emperyalist fitneyi kol kola destekliyor.

Arap Birliği ağırdan almakla, sağa sola yalpa vurarak oyalanmakla, oldu-bittiden sonra göstermelik tepkiler vermek için zaman kazanmakla meşgul.

Sonuç; Trump’ın kanlı emrivakisine direniş cephesinde Haç ve Hilal kendi içlerinde ayrışırken dışladıklarıyla buluşuyor.

Haklı davasında Filistin halkının yanında yer alanlar arasında ‘Hilal ile savaşta’ oldukları söylenen Haçlılardan da kafi miktarda var.

Ayağı yere basmayan komplocu dünya görüşlerinden gerçekler dünyasına dönmenin tam sırası.

Mevcut kompozisyon bir imkan sunuyor. Ve bu imkanı, ‘Haç-Hilal savaşı’ gibi fantastik kurgulara, emperyalizmle mücadele edenlerle etmeyenlerin küresel kamplaşması gibi gerçeküstü kuruntulara feda etme lüksü yok.

“Haçlı İrtica” diye kitap bile yazmış Doğu Perinçek ağzıyla dünyaya konuşarak kendi saflarımızı zehirlemenin faydası yok. Filistin direnişinde yan yana düştüklerimize komplo gözlükleriyle şaşı bakmanın, topluma dar ve şabloncu bir kafa empoze etmenin zararı ise saymakla bitmez.

***

İşte böyle, popülist bir şarlatan çıkar, kumarhaneci kampanya sponsoruna diyet borcunu ödemek için bütün sınırları çiğner. Bir şov uğruna dünyayı öyle bir sembol üstünden karşı karşıya getirip böler ki...

Haç ile Hilal demeden karşısında birleştirir. Ne dağıtmadık Haçlı İttifakı senaryosu bırakır ortada, ne çatlatmadık ‘İslam düşmanı Hristiyan Klubü’ teorisi, ne de parçalamadık bir Siyonist Haçlı İttifakı varsayımı...

Nerede kaldı alemi karanlık kurullardan yöneten gizli dünya hükümeti resmi, nerede kaldı düşman semboller arasında kurulan Davut yıldızı-Haç kardeşliği fotoğrafı...

Böyle bir kompozisyonu, Haç-Hilal çatışması teorileriyle açıklamak mümkün mü?

Başka bir ortak duyarlılık gelir, emperyalistlerle anti-emperyalistler arasında geçtiği farz edilen küresel kutuplaşmayı işte böyle bir tumturaklı martavala çevirir.

Gerçekleri doğrultmadan belimizi doğrultamayız...

Gün, Kudüs fitnesine karşı güçleri birleştirme günü, safları sıkılaştıralım.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums