FETÖ’yle mücadelenin siyaseten kullanımları

  • 28.04.2018 00:00

 YSK’nın seçim takvimini açıklamasıyla birlikte sezon açıldı; FETÖ’yle mücadelenin mikro ölçekte istismarına birbirinden parlak örnekler sergileniyor.

Milletvekili listelerinde iyi bir sıra kapma, seçim sonrası boşta kalmayıp bir koltuğa hak kazanma mücadelesine, FETÖ’yle mücadele süsü verenlerin pıtrak gibi çoğalma zamanı.

Nasıl ki terörle mücadele görüntüsü altında muhalefetle mücadele etmenin değişik versiyonları var...

Fakat hepsinde aynı. Muhalefeti terörist faaliyette göstermek için, FETÖ’nün muhalefet üzerinden siyaseti dizayn etme planları yürüttüğünü söylemeniz yeter nasıl ki mesela...

Bir anda  FETÖ’yle mücadele üzerinde her türlü tasarrruf hakkına kavuşmuş, siyasi meşruiyet tekelinizi kurmuş ve muhalefeti fiilen imkansızlaştırarak yasaklamaktan beter etmiş olursunuz.

FETÖ’yle mücadelenin makro siyasete alet edilme şekli budur nasıl ki...

İktidara gelmek ya da kalmak için giriştiğiniz kavgayı, terörle ölümüne savaş havasına sokarsınız...

***

Mikro siyasi çıkarlar dediğimiz şahsi ikbal ve yükselme hırsları için bu mücadelenin araçsallaştırılması da  benzer şekilde gerçekleşir.

Listelerin hazırlanma zamanı, kendinizi göstermek için, FETÖ tehlikesiyle en hızlı siz mücadele ediyor görünmelisinizdir.

Bunun için etrafta çatacak bir kripto FETÖ’cü bulup amansız bir avcı gibi üstüne atlamanız gerekir.

Teşbihte hata olmaz, somut bir örnek üzerinden anlatalım.

Diyelim ki Meclis darbeleri araştırma komisyonu başkanı bir iktidar partilisiniz...

Bugün savunduğunuz hiçbir şey yok ki dün tam zıddını savunmuş olmayasınız...

Bugün başkalarına yönelttiğiniz hiçbir FETÖ’cülük suçlaması yok ki dün size yöneltilmiş olmasın...

Yani FETÖ’ye F Tipi denmeye başladığı zamanlarda, F Tipi diyenlerin karşısına ilk siz dikilmiş olun...

FETÖ’ye çete diyenleri, vaktiyle siz Ergenekoncu ve darbecilik töhmeti altında bırakmış olun...

FETÖ tehlikesi ve kumpaslarına karşı uyaranları zamanında siz, iktidara tuzak kurmak ve AK Parti’yle FETÖ’yü birbirine düşürmek için sinsi planlar içinde yer almakla itham etmiş olun...

‘Bana FETÖ’cü imasında bulunan bari FETÖ’cülüğün kenarından köşesinden geçmemiş olsa’ dedirtecek bir kariyeriniz olmuş olsun velhasıl...

Hal mesele böyleyken çıkıp “Plan büyük. Milletimize FETÖ’yü kukla olarak kullanan küresel güçler, yeni bir oyunu bu şekilde sahneye koyuyorlar. Mesele sadece demokratik bir yarış değil, Türkiye’nin başına çorap örmek isteyenlerin, Recep Tayyip Erdoğan’ı vesayeti altına alamayanların, şimdi yeni bir oyun içine girdiklerini aziz milletimizin dikkatine sunmak istiyorum” dersiniz.

“FETÖ Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığına aday olmasını istiyor. Sayın Gül, küresel güçlerin yeni oyuncağı, kuklası FETÖ’nün oyununa gelme! FETÖ hamisi CHP’nin kayığına binme” diye sinyali bodoslama çakar, kör göze de sokarsınız.

Her göreve hazır olduğunuzu hatırlatma ödevi başarıyla tamamlanmıştır artık. Gül gibi istismarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums