Cumhur İttifakı patinaj yapıyor!..

  • 17.07.2020 00:00

 Biliyorum… Uzun yazı, bol laf okurları sıkar hatta usandırır. O yüzden bugün yazı tarzımda bir değişiklik yapıp sizi grafiklerin dili ile baş başa bırakacağım. Buradan bir sonuç çıkarmanızı isteyeceğim. Grafikler, TÜİK verileri ve AREA araştırmanın anket sonuçlarına göre hazırlandı. Önce açıklayıcı bir bilgi (VİKİPEDİ);

Tüketici Güven Endeksi, tüketicilerin kişisel mali durumları ve genel ekonomiye ilişkin mevcut durum değerlendirmeleri ve gelecek dönem beklentileri ile yakın gelecekteki harcama ve tasarruf eğilimlerinin ölçmeyi amaçlayan bir göstergedir. Bu indeks Türkiye İstatistik Kurumu ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası işbirliğiyle gerçekleştirilen Tüketici Eğilim Anketi’ne göre belirlenir. Tüketici Eğilim Anketi, bağımsız anket olarak aylık uygulanır. Anket sonuçları yaş ve cinsiyete göre ağırlıklandırılır.

Şimdi geçelim grafiklere;

Kısaca özetlersek;

-TÜİK Tüketici Güven Endeksi ilk yarıyıl ortalaması yüzde 29.4

-AKP toplam oylarda ilk yarıyıl ortalaması yüzde 29.2,  geçerli oylarda ilk yarıyıl ortalaması yüzde 36.9

-Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi başarısı toplam oylarda ilk yarıyıl ortalaması yüzde 36.0

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi başarısı geçerli oylarda ilk yarıyıl ortalaması yüzde 39.7

-Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine destek ilk yarıyıl ortalaması geçerli oylarda yüzde 42.4

Cumhur İttifakı yüzde 40 bandına takıldı patinaj yapıyor…

Millet ekonomik olarak ciddi sıkıntıda. Analar, “tencerede taş mı kaynatacağız” diye feryat ediyor. Mutfaktaki yangını Ayasofya söndürür mü?..

Ne derdi merhum Süleyman Demirel;

“Kaynamayan tencere her iktidarı düşürür”…

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums