Ensar ordusu mu kuruluyor?..

  • 5.01.2020 00:00

  Giden yılın son günlerinde sosyal medyanın olay konusu olmuştu. Çok tartışıldı… Çok tepki aldı… “Polislerin intikam yemini” isimli video… İçeriğini tekrar etmeyeceğim. Çoğunuz seyretmişsinizdir. Akıl alacak gibi değildi. Adres çok belli olduğundan “nereye gidiyoruz”un çok ötesine geçilmişti.

Neyse…

Koca koca makamların bu akıllara durgunluk verecek olaya tepkisi ne olacak diye merak edip dururken şöyle bir haber almıştık;

“Polis Akademisi Başkanlığı, bir polis okulunda çekilen ve sosyal medyada yer alan ‘intikam yeminli’ törene ilişkin görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Sosyal medyada yer alan görüntülerdeki törenin doğrulandığı açıklamada, olayın 2017 yılında yaşandığı kaydedildi. Açıklamada, ‘29 Aralık 2019 tarihinde yeni bir olay gibi sosyal medyada dolaşıma sokulan videonun ilk kez 24 Mart 2017 tarihinde sosyal medyada paylaşıldığı ve söz konusu görüntülerin Mart 2017 tarihinde bir polis okulumuzda çekildiği tespit edilmiştir. Konuyla ilgili olarak ilk tespit hitamı Bakanlık Makamının tasarrufları ile gerekli işlemler yapılmış ve idari tedbirler alınmıştır’ denildi.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun klasik 2-3 satır açıklamasından başkada AKP çevrelerinden pek ses seda çıkaran olmadı. Ne yapacaktı yani AKP bindiği dalı mı kesecekti?.. Yok öyle değil!.. Bu işin altında bir bit yeniği var. Ha!.. Öküz altında buzağı arıyor da değilim. Ancak, AKP iktidarının halkla ilişkiler çalışmalarını, algı operasyonlarını, manipülasyon faaliyetlerini, özellikle ters manipülasyonlarını iyi bilirim. Çok basit bir soru; Mart 2017’de bir polis okulunda çekilen video neden 2019’un son günlerinde tekrar dolaşıma sokuluyor? “AKP karşıtı hainlerin işidir” diyebilirsiniz. Ben de “Bana biraz öyle gelmiyor” diye cevap veririm.

Libya’dan gelen davete icap etme gümbürtüleri yüzünden ortalık toz duman iken AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Şehir ve Güvenlik Sempozyumu’nda konuştu. Gözünüzden kaçmış olabilir, hatırlatayım; Erdoğan, “Şehir ne kadar büyükse güvenlik sorunları da o derece yüksektir. Artık şehirlerimizin güvenliğini surlarla koruyamayacağımız, içerideki düzeni de sadece kolluk gücü ile sağlayamayacağız bir duruma gelmiş durumdayız. Bu yeni duruma karşı yeni yöntemler geliştirmemiz gerekiyor. Her ülke ve toplum kendi ihtiyaçlarına uygun çözümleri kendi üretmelidir“ dedi.

İçerideki düzeni de sadece kolluk gücü ile sağlayamayacağız”… Ve devamında yeni  fikirler üretilmeli mealinde sözler. FETÖ denilen ihanet örgütüne teslim edildikten sonra emniyet güçlerimizin hali kabak gibi ortaya çıktı da… İktidar gücünün 1 numaralı ismi neden böyle konuşuyor?.. Eyvallah!.. Şehirlerimizde güvenlik problemlerinin büyüdüğü ve artık emniyet teşkilatımızın yetersiz kaldığında hem fikiriz. Ancak, devletin tüm imkanları ellerinde değil mi?.. Şikayet edeceğinize, eksikliklerin bulunduğu tüm noktalara gerekli takviyeleri yapsanıza… Hataları süratle onarsanıza… Elinizi kolunuzu tutan mı var?.. Alternatif bir arayış ne demek oluyor>?

Takıldım kaldım!.. İçerideki düzeni sadece kolluk gücü ile sağlayamamak… Peki, polisten başka ne olur?..

Bir zamanlar, AKP iktidarının kendi elleri ile semirttiği Osmanlı Ocakları vardı.. Epey bir iş gördürüldü… Sonra uyumaya bırakıldı.  Pek sesleri çıkmaz oldu. Şimdilerde ne yapıyorlar bilmiyoruz. Ha!.. Bir de SADAT’ları var. AKP iktidarı diplomasiyi bırakıp yeni geçtiği askerle çözüm dış siyasetinde önemli bir yer tutuyor. Sakın ha!. SADAT’ı Mehdi’yi bekleyenler kulübü olarak görmeyin!.. Saray’da SETA kadar ağırlıkları var.

Biraz fikir eksersizi yapalım;

“İntikam yemini”ndeki cümleleri de hatırlayın!.. Ne  gelebilir polisimizin yerine?..”

TÜRGEV kolluk güçleri…

Ensar ordusu…

Türkiye beyzbol gücü!..

İşi yine oraya getireceğim;

Lütfen, Libya’ya asker gönderilmesine ilişkin tezkeredeki “Cumhurbaşkanı” vurgularına tekrar bakın. Kaç defa  zikredilmiş?.. Tek başına Cumhurbaşkanına hangi olağanüstü yetkiler verilmiş?.. Türkiye bugüne kadar böyle bir tezkereye şahit olmamıştı!..

İçerideki düzeni de sadece kolluk gücü ile sağlayamayacağız”…

Bunların üst üste gelmesi asla tesadüf olamaz. AKP zihniyeti, tesadüflerle iş yapmaz!..

Farkında mısınız?..

Türkiye’nin bugünkü fotoğrafı, 1936 Almayasına çok benziyor!.

Tanrı bizi korusun!..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums