Belgelere cevap verin de, Atatürkçülüğünüzü görelim!..

  • 20.03.2020 00:00

 “Koronavirüste de Atatürk istismarı olur mu ?” diye saçmalayan gazeteci kılıklı bir zamanların FETÖ’cüsü  yandaş!.. Aşağıdaki belgeli haberi, sana o köşeyi yazdıranlarla birlikte dikkatlice  oku!.. Sonra, sana ve iplerini tutanlara, 3-5 satır diyeceklerim olacak…

Mustafa Kemal Atatürk’ün İzmir’de denize döktüğü Yunan’ın torunları bugünlerde ne yapıyor biliyor musunuz?.. İzmir’i yol geçen hanına çevirdiler… Yol geçen hanına!..

İzmir Koyun Adası’na 1 Şubat’ta gelerek Türkiye’ye meydan okuyan Yunan Savunma Bakanı Yardımcısı Alkiviadis Stefanis baktı bizim buralarda kendine ses çıkaran yok, ikinci küstah hamlesini oldukça manidar bir güne denk getirdi.. Stefanis, ATATÜRK’ün Kara Harp Okuluna giriş yıldönümünde 13 Mart’ta Koyun Adası’na tekrar geldi tekrar Türk Milleti’ne ve Türkiye Cumhuriyeti devletine işgalci Yunan askerleri ile birlikte meydan okudu. Üstüne üstlük, Stefanis’in İzmir Koyun Adası’na yaptığı ziyaret ile ilgili haber ve fotoğraflar, Yunan Savunma Bakanlığı resmi internet sitesinden tüm dünyaya ilan edildi.

İzmir Koyun Adası’nda egemenlik gösterisi yapan Stefanis, 2017-2019 yılları arasında Yunan Kara Kuvvetleri Komutanı olarak görev yaptı. Kuvvet Komutanı olduğu dönemde de sık sık İzmir Koyun Adası’na gelen Stefanis, emekli olduktan sonra Yunan Savunma Bakanı Yardımcılığı’na atandı.

Sözde Atatürkçüler, Kara Harp Okulu’nda -bir zamanlar göz yaşlarının sel olduğu- törene gölge düşürürken, Yunan taarruz botu ile Koyun Adası’nın etrafında gezinti yapan Stefanis, 13 Mart’ta Türk Karasularında egemenlik ve bayrak gösterisi yaptı.

Stefanis, Türk Karasularında gece harekâtı için seyir yapan Yunan Hücumbotu’nda da denetleme ve incelemelerde bulundu.

Millî Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri emekli Kurmay Albay Ümit Yalım, bakın bu acı tablo karşısında ne diyor;

“Yunan Savunma Bakanlığı’nın kuruluşunda sadece bir Bakan Yardımcısı var. Türk Savunma Bakanlığı’nın kuruluşunda ise Yunus Emre Karaosmanoğlu, Şuay Alpay, Alparslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere olmak üzere toplam dört Bakan Yardımcısı var. Türk Bakan Yardımcıları, cesaret edip İzmir Koyun Adası’na gidemiyor ama Yunan Bakan Yardımcısı Stefanis her ay İzmir Koyun Adası’na elini kolunu sallayarak gidiyor.”

Sadece paçaları sıkıştığında ATATÜRK’ü ve Türk milliyetçiliğini hatırlayanlar!.. Ümit Yalım’ın şu sözlerine verecek cevabınız var mı?;

“3152 Sayılı İçişleri Bakanlığı Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki Kanun’un 2. maddesine göre İçişleri Bakanlığı, sınır, kıyı ve karasularımızın muhafaza ve emniyetini sağlamaktan sorumludur. Adalardaki kamu düzenini sağlamaktan sorumlu olan Jandarma Genel Komutanlığı ile Türk Karasularındaki kamu düzenini sağlamaktan sorumlu olan Sahil Güvenlik Komutanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’a bağlanmış. Yunan Bakan Yardımcısı Stefanis, İzmir İl sınırları içinde bulunan Koyun Adası’nda Türkiye’ye meydan okurken ve Yunan bayraklı botlarla Türk Karasularını ihlal ederken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy yan gelip yatıyor.”

★★★

Şimdi gelelim gazeteci kılıklı yandaşa……

1-Sakın bana bir daha gazetecilik dersi vermeye kalkma. Ben senin cemaziyülevvelini bilirim. Bugünlere kimlere yapışarak, kimleri satarak, nasıl taklalar atarak geldiğini de…  Sen kopyala-yapıştırla yazı yazmana devam et. 90’lı yıllarda  Harp Okulu’nda töreni izlemiş miş… Sen o yıllarda hangi töreni izledin?. O yıllarda o törenlere gazeteci çağrılıyor muydu?.. Çağrılıyorduysalar sen davet edilenler listesine girebiliyor muydun?..

2-” Gazeteciliğin temel kuralı sormak, sorgulamak ve araştırmaktır” deyip kendini aşmışın. Bugüne kadar o törenlere katılan veya organize eden hangi eski komutan ile konuştun? İstersen bazılarını bir ara sor. Sonra eline yazılı metini verenlerle bir daha konuş. Bakalım ne diyecekler?..

3- Bir yerlerde darbeci arıyorsan, aynaya bakmanı tavsiye ederim. Sen, terörist başı Fethullah Gülen’den aldığın takke ve seccadeyi büyük mükafat sayıp köşende yazıp şöhret basamaklarını tırmanırken, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli mensuplarına, Atatürkçülere kurulan adi kumpasları savunurken, biz bu terör örgütüne karşı tek başımıza mücadele veriyorduk. 15 Temmuz hain darbe girişimine sen ve senin gibilerin desteklediği ATATÜRK düşmanı odakların gayreti, sızmaları ile maruz kaldığımızı bu millet çok iyi biliyor. Unutmadık…Unutmayacağız…Unutturmayacağız!..

4- Cesaretin varsa; şu yukarıdaki belgeli yazıyı al, patronlarına sor bakalım sana ne yazdıracaklar?.. Biz de sizin enine–boyuna Atatürkçülüğünüzü görelim!.. Sen ve patronların öyle dediğiniz gibi çok Atatürkçü ise, neden yıllardır Türk topraklarının Yunan tarafından işgal edilişine ses çıkartmıyorsunuz?..

Tok karnına günde en az 3 defa düşün!.. Acaba, koronavirüs mü yoksa vatan hainliği mi… Hangisi daha tehlikeli?..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums