Ahmet AY
Ahmet AY Gazete: Milat Gazetesi

BD-Kılıçdaroğlu düeti başlıyorrr!

  • 2.02.2017 00:00

 Yeni Dünya Düzeni (New World Order) mücadelesi en hararetli dönemini yaşıyor. Bunun için pazarlıklar, pazarlık aparatları terör örgütleri, pazarlık masasında şantaj dosyalar, pazarlık payı artırımı için işbirlikçilerin kullanılması gibi “ikna modeli” ve “caydırıcı unsurlar”dan yararlanmalara başvuran bir küresel güç (ABD) düşünün.

Türkiye’ye talimat verme imtiyazını Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kaybeden Amerika, Türkiye’nin parmağına reçel sürme kurnazlığında da başarılı olamayınca pazarlık diye bir uzlaşma modeli olduğunu keşfetti! Keşfetti keşfetmesine, lakin buna da nasıl hile bulaştıracağının hesabını yaparken yakalandı.

Ne demek istediğimi ABD-Sarraf muhabbetine bakarak anlamak mümkün. Zira pazarlık unsuru anlamında Sarraf kadar müşahhas bir örnek bulamazsınız.

Doğrusu Amerika’da başlayan ve Sarraf-Halk Bankası olarak bilinen dava ile ilgili neler düşündüğünüzü bilmiyorum, lakin ne düşünürseniz düşünün önce aşağıdaki alıntılar üzerinde düşünmekte yarar var. Kılıçdaroğlu’nun, FETÖ’nün Twitter hesabı fuatavni’nin daha önce açıkladığı iftiraları aynen tekrarlaması ile Sarraf olayını birlikte okuduğumuzda bu davanın ne ve neden açıldığını yeterince kavramış olacağız:

“İran ile ticari ve enerji ilişkimiz var. Ambargoyu biz ihlal etmedik. Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olanı yaptık. Biz ABD’ye böyle bir taahhütte bulunmadık. Dünya ABD'den ibaret değil. Bizim İran ile ticari ve enerji konularında ilişkimiz var.” (Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan.)

"Zarrab davası ile ABD'nin görünürde hukuksal bir faaliyetle insanlık suçu işlediğini düşünüyoruz. Şimdilerde güçlü olmasından bir meşruluk sağlamaya çalışsa da tarihin hükmünü bizim de kendimize gelmemizle daha adil vereceğine inanıyoruz." (HUDER Genel Başkanı Av. Hüseyin Kaya.)

"Bir NATO müttefikimiz olarak Türkiye'den, ittifakın ortak savunmasını öncelemesini istiyoruz. İran ve Rusya, Batı toplumlarının sağlayabileceği ekonomik ve siyasi faydaları Türk toplumuna sunamaz." (ABD Dışişleri Bakanı Tillerson.)

”ABD, Obama döneminden itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Atlantik sistemi içinde güvenilir bir lider ve müttefik olarak görmüyor… Bu dava Türkiye'nin aleyhine gelişiyor… Hedef Erdoğan’dır.” (CHP Milletvekili ve Emekli Büyükelçi Şükrü Elekdağ.)

 “Türkiye, şimdilerde ABD'yi de AB'yi de memnun edebilecek konumda değil. Zira bölgesel bir güç haline geliyor ve kendi çıkarlarından endişe duyuyor. Türkiye, bir zamanlar Mustafa Kemal Atatürk'ün güçlü elleriyle yönetilen ve şimdi de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en az o kadar güçlü elleriyle yönetilen bir ülke ve birinin avcunda olma veya başkalarının çıkarlarına hizmet etmenin peşinde değil.” (Çek askeri uzman Martin Koller.)

 “Bankamız tarafından, bankacılık hizmetleri sunulurken mevcut düzenlemeler ve diğer tüm bankalarca bilinen ve izlenen dış ticaret uygulamaları dışında herhangi bir mekanizma, yöntem veya sistem kullanılmamaktadır. Yapılan dış ticaret işlemleri ve para transferleri açık, şeffaf ve sistem üzerinde ilgili otoritelerce izlenebilir durumdadır… Bankamızın tüm iş ve işlemleri, ulusal ve uluslararası bağımsız denetim kuruluşlarınca düzenli olarak denetlenmektedir. İlgili döneme ilişkin yapılan denetimlerde dış ticaret işlemleri de dâhil bankacılık hizmetlerimizin yerine getirilmesinde uluslararası bankacılık düzenlemelerine ve kurallarına aykırılık tespit edilmemiştir.” (Halk Bankası.)

"Cumhurbaşkanımızın yakınları ve akrabaları tarafından hiçbir zaman bize veya vekili olduğum Bellway Limited Şirketi'ne böyle bir para gönderilmemiştir, gönderildiği iddia edilen paraya ilişkin dekontlar veya swift mesajları da sahtedir." (Bellway Limited Şirketi Avukatı Öner, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına ilişkin açıklaması.)

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM grubunda yapmış olduğu konuşmasında Bellway Ltd isimli ve yurt dışında faaliyet gösteren şirkete usulsüz para aktarıldığı iddia edilerek buna ilişkin swift mesajları ve dekontları bulunduğunu ileri sürdüğü adı geçen şirket yetkilisinin de belgelerin sahte olduğunu belirtmesi nedeniyle olayla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızda soruşturma başlatılmıştır.” (Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı.)

Ak Parti’nin CHP’den malum belgelerin savcıya verilmesini ve suç duyurusunda bulunulmasını istemesi üzerine CHP Sözcüsü, “Biz o belgeler suç unsuru taşıyor demedik ki.” diyor.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yurtdışı hesap iddialarına yönelik belgelerle ilgili, "Bu belgeler sahteyse biz bittik." dedi.

Evet, bitersiniz.

Kim bu millete, bu devlete kumpas kuran FETÖ gibi, derin Amerika gibi şeytani güçlerle işbirliği yaparak vatanının, devletinin, milletinin aleyhinde faaliyette bulunursa bu millet onları sandıklarda bitirecek.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums