Ahmet AY
Ahmet AY Gazete: Milat Gazetesi

Türkı̇ye'yı̇ kuşatmak

  • 14.12.2016 00:00

 20-30 yıl sonra akademik camia doktora tezleri için, “Türkiye bu saldırılardan sonra nasıl ayakta kalabildi? Hadi ayakta kalabildi diyelim, peki nasıl oldu da bunca saldırıdan sonra böyle güçlü bir ülke olabildi?” gibi konuları seçecek.

Tarihte çok kez ülkeler işgal edilmiş, Türkiye de geçmişte işgalden kurtularak kuruldu. Ülkeler işgal edilmiş, işgalci güçler almak istediklerini aldıktan sonra çekilip gitmişler. Rusya Polonya, ABD Afganistan işgalleri bunu için yeterli örneklerdir. Ülkeler bir veya birkaç ülkenin saldırısına uğrayabilir, ama bilahare bu saldırı masada çözülür.

Son yıllarda bize yapılan saldırılar bilinen saldırılarından oldukça farklıdır. Eğer olan biteni terör örgütlerinden ve saldırılarından ibaret sayarsak yanılırız. Türkiye terör örgütleriyle iç içe geçmiş devletlerin, (topyekûn) uluslararası güçlerin ağır saldırısı altındadır. ABD ve diğer bazı ülkeler (buna kısaca NATO dersek daha isabetli olur) sözüm ona kendisiyle savaştığı DAEŞ'e, Türkiye'nin 34 yıldır mücadele ettiği PKK'ya, Türkiye'de tarihin en alçak ve hain darbe girişiminde bulunan FETÖ'ye destek veriyor. Ayrıca AB ülkeleri hem FETÖ'ye hem DHKP hem PKK hem DAEŞ'e silah, eğitim ve istihbarat veriyor.

Bugün bütünüyle coğrafyanın payimal edilmesine yönelik saldırılarda Türkiye tam merkezde duruyor. Hem coğrafi olarak merkezde hem de saldırıların odağındadır Türkiye.

Batı'nın A, B, C, D planları bir bir uygulanıyor. Bir asra yakındır istediklerini elde etmek için içimize soktukları vesayet kompartımanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dağıtılınca, terör örgütlerini devreye soktular. Her türlü destekle üstümüze saldıkları bu örgütler de başaramayınca DAEŞ üzerinden güneyden Türkiye'yi kuşatma planını devreye soktular, baktılar ki DAEŞ de başaramıyor, yerli yabancı bütün örgütleri FETÖ ile buluşturup toplu saldırmaları için talimat verdiler.

En son üzerine titredikleri, en gizli desteklerle büyüttükleri, yol haritalarını bütün detaylarına varana dek hazırladıkları gelmiş geçmiş en alçak terör örgütü olan FETÖ ile 15 Temmuz 2016'da işgal harekâtına başladılar. Burada da millet-Tayyip Erdoğan faktörünü hatalı ve/veya eksik hesaplayan Batı, bütün maşalarını kullandığı halde sonuç alamayınca aleni olarak kendisi saldırıya geçti.

15 Temmuz FETÖ darbesinde  İncirlik Üssü'nün Türk Komutanı Pilot Tuğgeneral Bekir Ercan Van gözaltına alındığında üzerinde Amerikan kamuflaj kıyafetli olması çok şey anlatmaya yetmiyor mu? Yanındaki emir subayının üzerinden Türk kamuflajı var, ama ABD'den sığınma talebinde bulunan Tuğgeneral Van tulum giymesi gerekirken Amerikan kamuflajlı. Aidiyet ne kadar da net değil mi?

Almanya özelinde olup bitenlere baktığımızda AB'nin Türkiye'ye, “15 Temmuz darbecilerine destek vereceğiniz yerde darbeyi püskürttüğünüz için artık sizinle savaşımızı kendimiz sürdüreceğiz” diyor. Bu savaşını hem kendisi hem de kendisine bağlı örgütlerle veriyor. Artık bir terör örgütü terör örgütü değil, devletlerin kamuflajlı askerlerinden oluşan öncü kuvvetleri, birlikleridir.

Maksat Türkiye güneyden kuşatılsın. Bakınız, DAEŞ ile savaştığını sandığımız ABD DAEŞ'in sıkıştığı her yerde kendisine silah yardımında bulunuyor. En son DAEŞ 200 militanı ile Palmira'ya geliyor. Palmira'da Esed'in 6 bin askeri ve mühimmatı var. Esed askerlerinin DAEŞ'i püskürtmesi gerekirdi değil mi? Hayır, Musul'u Şii Bağdat yönetimi DAEŞ'e nasıl bıraktıysa Esed güçleri de geride 30 tank, onlarca uçaksavar ve mühimmat ile birlikte Palmira'yı DAEŞ'e bıraktı.

Bütün bu oyunlar Türkiye'nin güneyden kuşatılmasının planlarıdır.

Yukarıda topyekun saldırı demiştik, işte bu saldırıların bir diğer vechi de ekonomik olanıdır. Kredi derecelendirme kuruluşlarının manipülasyonları 15 Temmuz ile farklı boyuta evirildi. Artık ciddi gerekçe gösterilmeden Türkiye'nin kredilendirme notu aşağıya çekilebiliyor.

Bir bu mu?

Avrupa'da yaşayan gurbetçiler Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın bu çağrısına destek verdikleri için adeta cezalandırılıyor. Almanya'daki hesaplarından paralarını çekip Türkiye'ye getirmek isteyen gurbetçilere neredeyse kara para aklamacısı muamelesi yapılmakta. Terör örgütlerine Almanya'da milyarlarca euro toplanıyor, buna hiçbir yetkili müdahale etmiyor, lakin ülkesinin ekonomisine katkı sunmak için Türkiye'ye para yollamak isteyen vatandaşlarımızın hesaplarını Alman bürokrasisi engelliyor.

Neden?

Erzurumlu Seleheddin Dayı der ki, “Cavur cavurluğunu yapir, bizimçiler de onlara cününi cösterir.”

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums