Ahmet AY
Ahmet AY Gazete: Milat Gazetesi

İkinci darbe!

  • 29.09.2016 00:00

 İKİNCİ darbe yolda, bu sefer önceki gibi olmayacak, bir gecede 20 milyon insanı öldürecekler. Bununla yetinmeyen katil güçler geriye kalan 60 milyon insanımızın 50 milyonunu yaralayıp esir alacak.

Önce Batı koalisyon güçleri vasıtasıyla İstanbul işgal edilecek, sonra NATO askerleri tarafından İzmir Yunanlılara verilecek, kendi kendine provoke olan Karadenizliler Rize başkent olacak şekilde Lazistan'ı kuracak.

İran'ın desteğiyle Şebbiha baskısı sonrası Hatay Esad'a verilecek, Fransızların desteğiyle Şanlıurfa'da Nemrut Devleti kurulacak. Çölemerik Özerk Cumhuriyeti ilanından sonra Van İran tarafından işgal edilerek Wan Şii Cumhuriyetini kuracak. Kars ve Ağrı buna isyan ederek Ermenistan'a ilhak girişimlerinde bulunacak.

Erzurum bunu duyar duymaz Bingöl'e saldıracak, buna çok kızan Zazalar Genç Merkezli Zazaistan Cumhuriyetini kuracak. Halifan buna itiraz ederek 4 asırdır sakladığı milyonlarca silahıyla Halifan İslam Devletini ilan edecek ve Mekke'yi isteyecek.

Konya durumdan vazife çıkararak İngilizlerin kışkırtmasıyla da olsa gerek Mevlana Eyaleti olarak tanınmasını basın açıklamasıyla duyuracak. Basın açıklamasını basan solcular 300 bin insanı katledecek. Almanların oyununa gelen Çankırı ve Çorum, Yozgat ile birleşerek Kayseri'de bulunan Çerkezlere saldıracak.

Konya katliamını duyan Ülkücülerle ve FETÖ'cülerin ayırt edilemediği bir grup Niğde'ye saldıracak ve binlerce Ordulu öldürülecek. Bursa'daki göçmenler bunu fırsat bilerek Malatya'da Balkan Cumhuriyeti kurduğunu bin pare top atışıyla ilan edecek.

Antalya turistler tarafından işgal edilip Güneşistan Devleti kurduğunu duyuracak, Denizli'nin AB ve BM'ye üyeliği anında kabul edilecek.

İbrahim kardeşimiz Kürtçe bilmiyor, ancak bildiğini sanıyordu. Oturup sohbet ettiği bir dostuna sohbetin en koyu yerinde arkadaşının söylediklerini onaylar mahiyette “Berde berdê, binê te ardê” deyince ortalık sessizliğe gömülüyor. İbrahim Kürtçe konuştuğu için takdir beklerken suratların asıldığını görünce sağa sola bakınır. Hazirundan biri,“İbrahim sen ne dedin” diye sorar, pırlanta yürekli İbrahim “çok güzel, anlat anlat dedim” der. Karıncayı incitmekten sakınan İbrahim'e orada bulunan herkes inanır ve dönüp kendisine “Berde berdê, binê te ardê” demek, “salla salla, dibin topraktır, yani yalanlarına yer dayanıklıdır anlamına geliyor” denilince sevgili İbrahim “yav ben ne yapmışım böyle” deyip dostundan özür diler, sohbet gülüşmelerle devam eder.

Ben de birkaç gündür 2. Darbe Geliyor yazılarını okuyunca her nedense bilmiyorum! Ama aklıma İbrahim kardeşimizin kırdığı o pot geldi.

  1. Atilla Uğur'dan sonra sevdiğim ve keyifle okuduğum Fatih Tezcan, 2. Darbe senaryosunu yazdı. Başkaları da balıklama dalıp benzer yazılarla sahne aldı.

Bu konuda yazılanları okurken el insaf dedim. Tamam, Batı bizi rahat bırakmayacak, eyvallah. 15 Temmuz'da yenilen CIA bunun rövanşını almayı düşünüyor, bu da doğru. Yedi değil, yetmiş yedi düvel bizim güçlenmememiz için çaba sarf ediyor, buna da eyvallah. Ama Allah aşkınıza bu yaptığınız iş mi?

Beyler, milleti dinliyor musunuz?

15 Temmuz'da imanını cesaretiyle yoğuranlar bu yazdıklarınızdan dolayı ye'se kapılıyor. İnsanlar, “Bütün bu yazılanlar olacaksa bize hayat yok, göçüp gidelim” diyor.

Evet, rehavete kapılmayalım, zafer sarhoşluğundan uzak duralım, hazırlıklı olalım, gelecek dediklerinize dünyayı zindan edelim, de, bu yazdıklarınız başka, yeni bir darbe/dalga (uyarısı) bambaşka.

Bakınız, İbrahim Karagül yazıyor, saldırganların amacını da, tedbiri de, sonucunu da önümüze koyarak.

Süleyman Özışık aynı minvalde milleti diri tutmaya, düşmana meydan okuyarak yazıyor ve amaç hâsıl oluyor.

Ya siz?

Biraz insaf lazım.

Ama haklısınız, ABD/Batı uşağı FETÖ en iğrenç darbeler, saldırılar düşünebilir ve düşünüyor da, bunu bildiğimiz ve bilmediğimiz terör örgütleri ile ve başka unsurlarla yapmak isteyebilir, lakin FETÖ'nün ağababaları bunun kendilerine maliyetini de düşünüyordur.

Yani, anlattığınız türden bir saldırı ya da bir darbe kendilerinin sonu olur. Olan bitene kayıtsız kalamayacak olan Ruslarla ABD kapışmadan anlattıklarınızın gerçekleşme ihtimali yoktur. Böyle bir kapışmada ise ABD İmparatorluğu çöküşün eşiğine gelir.

Tekrar ediyorum, Fetullah Gülen'e iman etmiş olan FETÖ ve patronları boş durmayacak, fırsat bulduklarında bizi vuracaklar. Bu yüzden bizler de birbirimizi Al-İ İmran Suresi'nin son ayetindeki “Ey İman edenler, sabredin, direnin ve tedbirli olun…” emrince diri tutalım, lakin yazdıklarımız “Berdê berdê, binê te erdê” olmasın.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums