Ahmet AY
Ahmet AY Gazete: Milat Gazetesi

Kadem Batman Paneli Ve Altan Kardeşler

  • 18.08.2016 00:00

 Hafta sonu KADEM Batman İl Temsilciliğinin düzenlediği 15 TEMMUZ DARBE TEŞEBBÜSÜ VE BÖLGESEL ETKİLERİPanelinin konuşmacılarından idim.

Öncelikle yeni açılan KADEM Batman Temsilciliğinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. KADEM Batman emin ellerde. Temsilci/Başkan Sayın Av. Adile Gürbüz'ü ekibiyle beraber tebrik ediyorum. Ayrıca kusursuz bir etkinlik, içten ev sahipliği, panel öncesi ve sonrası sohbet ve yakın alakaları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.

SETA'dan İpek Coşkun, D.Ü. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Şeyhanlıoğlu ile birlikte konuşmacı olduğumuz panel son derece verimli geçti. Teşrifleriyle bizleri onurlandıran, yararlı katkılarını esirgemeyen Batman Valisi Sayın Ahmet Deniz, Ak Parti, HüdaPar ve Saadet Partisi başkanları, ilin saygıdeğer STK temsilcileri ve bürokrasisinin ilgileri çok değerliydi. Kadirşinas Batmanlıların panele ilgisi büyük idi ki salonda boş yer bırakmamışlardı.

Panel öncesi ve sonrası sohbetlerde, panel sonrası soru ve katkılarda dinleyici profilinin yüksek olduğunu görmek ayrı bir mutluluktu.

Panel sonrası sorularda FETÖ, FETÖ Darbe Teşebbüsü ile dış bağlantıları üzerine yapılan analizler bu milletin ferasetini ortaya koyuyordu. Batmanlıların FETÖ değerlendirmesi televizyonlarda ahkâm kesen pek çok analist ve jurnalisti yerle bir etti desem abartmış sayılmam.

Suriye, BAE, İran, Mısır, Rusya, İngiltere, Çin, AB, ABD ve FETÖ ilişkilendirmeleri doktoralıktı. Sevgili moderatörümüz Av. Adile Gürbüz'ün konuşmacıların anlattıklarını toparlaması, anlatılanlara farklı perspektifle yaklaşması ve konuları yeni bir okumaya tabi tutması donanımlı hanımları, her ülkeye lazım bu değerlerimizi ne kadar ihmal ettiğimizi de hatırlattı.

Batman, KADEM ile yeni, dolu, verimli ve geri dönüşü bire on çalışmalara hazır olmalı, çünkü KADEM Batman bu işi candan yapmanın yanı sıra oldukça cevval. Hele 15 Temmuz Gecesi ve sonrasını konu edinen resim sergisi yok mu? Panel kadar yararlı ve açıklayıcıydı.

Evet, Batmanlılar analistlere taş çıkaran yorumlarla, analizlerle 15 Temmuz'u bütünüyle sökmüş. Bu yüzden meydanlara ilk çıkan şehirliler gibi köyden hareket eden muhtarlar ve köylüler olmuş. Belki ilkokul mezunu, ya da ortaokul, ama feraset ve basiret titre değil, akletmeye, yüreğe, kalbe, zekâya bakar.

İşte Batmanlı kardeşlerimizde bunu fazlasıyla gördük. Okumuş Prof. olmuş kimilerinin analizlerini görünce Adile Gürbüzler klonlanmalı diye düşünmedim desem hilaf-ı hakikat olur.

Neden mi?

Altan kardeşleri bilirsiniz, Ahmet ve Mehmet Altan.

Ahmet Altan da kardeşi Prof. Mehmet Altan da 17-25 Aralık 2013 sürecinden 15 Temmuz 2016'ya kadar FETÖ kanallarında “diktatör, FETÖ diyerek hiçbir silahı olmayan cemaate terör/ist iftirası atıyor” tezviratlarını anlatıp durdular. Bütün konuşmalarında, yazılarında “Cemaate haksızlık yapan diktatör Erdoğan, Erdoğan cihadist, Erdoğan faşist” dedi Altan kardeşler.

Altanlar 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsünden sonra kısa bir süreliğine “eğer”li cümleler kurdular. Oysa Batmanlı dümdük söylüyor:

“FETÖ Darbe Teşebbüsü bir made in USA-NATO-WEST/ERNİST darbe ve işgal teşebbüsü idi” diyor.

Düşünebiliyor musunuz?

Orduya sızmış, üniforma giymiş FETÖ'cüler tarihin en alçak, en kanlı darbe ve işgal teşebbüsünde bulunmuş, 240 insanımız şehid düşmüş, binlerce yaralı gazimiz var, ama Altanlar bir ay boyunca sadece, “eğer cemaat işin içinde ise” diyebildi.

Biliyorum, “Ya ne bekliyordunuz?” diyorsunuz.

Batmanlı cevap veriyor:

“Hani insan diye yaratılan bu varlık türü var ya, onlardan bazen insanımsı davranmalarını bekliyorduk.”

Hak getire.

“Türkiye bir darbe atlattı ama bunun sevincini toplumca hep birlikte yaşayamıyoruz. O korkunç geceden bu yana yaklaşık bir ay geçmesine rağmen ortam demokratik bir huzura kavuşacağına aksine daha da geriliyor.”

Yukarıdaki satırlar Ahmet Altan'a ait.

Ne oldu da böyle yazdı diye yazının devamını okudum, Ahmet Altan yalanlara, hilelere, dezenformasyona devam ediyor. Kendi yalanlarına inanan Ahmet Altan dönüp, “ortam demokratik bir huzura kavuşacağına aksine daha da geriliyor” diyerek Batılı ağababalarına mesaj gönderiyor.

O böyle yapar da karasaban dönemi sosyalisti olan kardeşi Prof. Mehmet Altan boş durur mu?

“Demokrasiden böyle süratle uzaklaşılmasına şüpheyle bakan insanları hedef gösterip, bu dalkavukluk yarışından nemalanma gayreti içinde olan bu zavallılar sürüsü…”

Oha dediğinizi duyuyorum, evet OHA!

Yanımda olsa demokrasiden uzaklaşma derken? diye soracaktım, lakin bu “Rus kömür ocakları sosyalisti” Prof.'un anlayabileceğinden emin değilim.

Yahu darbe teşebbüsü olmuş, FETÖ savaş uçaklarıyla millete, milletin meclisine, Cumhurun Başkanlık Sarayına bombalar yağdırmış, binlerce şehid ve gazimiz var, ama çakma Marx kılıklı Prof. Mehmet Altan, “Demokrasiden böyle süratle uzaklaşılmasına şüpheyle bakan insanları hedef gösterip, bu dalkavukluk yarışından nemalanma gayreti içinde olan bu zavallılar sürüsü…” diyerek darbeye dur diyen milyonları aşağılıyor.

Prof. Altan zıvanadan öyle çıkmış ki “Demokrasi ve hukukun üstünlüğünü şiar edinmiş ‘Batı Dünyası' da bütün bu gelişmeleri hayretle izliyor.” diyor.

Batı-demokrasi-hukukun üstünlüğü, öyle mi?

Batmanlılar, “Hocam Batı'nın demokrasi ve hukukun üstünlüğü gibi değerlerini toprağa gömdüklerini 3 yıl önce yazmıştınız, hukukun üstünlüğü dedikleri şey de Batılının üstünlüğüdür” demişti. Mükemmel tespit.

Demem o ki, yalan söylüyor Prof oğlan Altan, ne demokrasi Batının umurunda ne de hukuk. Bilhassa Müslümanlar söz konusu olduğunda Batı için demokrasi, hukukun üstünlüğü, insanlık bir anlam taşımıyor.

Bizi 200 yıldır Batının değerleri ile avuttunuz, o Batı değerlerini paspas etmiş, şimdi biz o değerleri önemsediğimiz için üstümüze Altan kardeşleri salıyorlar.

Evet, sizi çok iyi anlıyoruz, son fişeğinizi de harcadınız ve eller böğürde bekliyorsunuz.

Yine Batmanlıların kulaklarını çınlatacağım. Hanım bir dinleyici panel sonrası yanıma gelip:

“Avrupa Türkiye ve İslam ile düşman, onları biz durdurduğumuz için saldırıyorlar”demişti.

Moderatörümüz de söylemişti, “Avrupa ilkelerini hiçe sayarak darbecilerden yana oldu, sebebi de büyüyen, güçlenen bir Türkiye olmamızdan duydukları rahatsızlıktır.” Eyvallah.

Teşekkürler KADEM Batman.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums