Ahmet AY
Ahmet AY Gazete: Milat Gazetesi

YETMEZ AMA UTANIYORUM!

  • 13.04.2016 00:00

 Kilisenin dogmalarını sermayenin lehine zorla kabul ettirmesi, muharref Tevrat ve İncil'in tarihiliğinden kaynaklanan sorunlarının yanı sıra akıl ve bilim dışı yorumları enternasyonalist sol-komünist geleneğe “Din afyondur” klişesini keşfettirdi.

Türk Sol geleneği sol, sosyalist, komünist söylemi en iyi yerelleyen ve“Türkiye'nin koşullarına özgü”leyip güncelleyen gelenektir. Hatta bu yerellikle dünyada demokrasiye, insan haklarına, özgürlük ve eşitliğe, halkların kardeşliğine en büyük komplolar düzenleyen tek sol Türk Soludur.

Türkiye solculuğu cumhuriyetle yaşıt ve de cumhuriyeti kuran aklın kendisidir. Cumhuriyet Osmanlı reddi mirası üzerine kuruldu, bu, Osmanlı'ya ait ne varsa “kötüdür”cü anlayış demekti. Maneviyat kötüydü, merhamet kötüydü, farklılıklar kötüydü, din kötüydü. Aslında ben din desem de siz İslam olarak anlayın. Çünkü sonraki onyıllarda ne enternasyonal/ist sol ne de Türk solu İslam dışında başka bir dinle uğraşmadı. Aslında Türk solculuğu İslamsızlaştırma projesi için yeni devletin ilk üretimiydi. Türkiye Sol'unun varoşlarda yaşayan dindarların çocuklarına yapacağı komplimanlarla yeni din olan ateizmi şırınga etmek amacıyla devlet tarafından konsolide edildiği izahtan varestedir.

İşte Kürt Solu bu Türk Solu'nunun kara bağrından çıktı. Türk solu ne kadar devletin güdümünde kaldıysa Kürt solculuğu da o kadar Türk Solu'nun periferisinde yetişti, büyüdü, kaldı. 1950'lerden sonraki vetireden anladığımız, Kürtlerin inançları ile bağlarını kopartmanın en iyi yolu Türk Nasyonalist Sol söylem değil, Kürt ulusalcı sol söylem olduğu fark edildi. Bunun için 1960'lardan, 70'lerden sonra Salahaddin-i Eyyubi, Feqîyê Teyran, Şeyh Said yerine Ernesto, Che, Mahir Çayan yerleştirilerek Kürtlerin maneviyatla yoğrulmuş değerleri bir bir seküler sol jargon ile dolduruldu. Sonra çorap söküğü gibi gerisi geldi ve Kürt Solu tepeden tırnağa profanlaştırıldı.

Yoksa dindarlıkta oldukça tutucu olan Kürtlerin siyasi temsilcisi iddiasına sahip Kürt Solcular Kürtlerin hem dinine, geleneklerine hem örf ve âdetine hem de aile tarzına “fahiş” derecede mugayir söylemlere ve çalışmalara sahip olabilirler miydi?

Geçen Pazar günü HDP'nin de destekleriyle Diyarbakır'da LGBT çalıştayı düzenlenecekti. Orada Türkiye'de kadın kadına, erkek erkeğe, sabah kadınla akşam erkekle cinsel ilişki yaşayanların karşılaştıkları sorunlar ve muhtemelen bu sorunların Türkiye'nin “diktatör!” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kaynaklandığı konuşulacaktı.

Konuşsunlar.

Aklıma gelmeyen cinsel ilişki türlerini de konuşsunlar, en fantezi, en pornografik, en sapkın, en hayvani ilişkiyi konuşsunlar zerre aldırmam.

Ama Allah aşkına bu Diyarbakır'da mı konuşulmalıydı?

Daha 2 hafta öncesine kadar hendek çatışmaları, sokağa çıkma yasaklarıyla on binlerce Diyarbakırlının evini barkını terk edip şuraya buraya sığındığı ve enkaz halindeki evine hala dönemediği Diyarbakır'da mı bu çalıştay yapılmalıydı?

Yüzlerce insanın katledildiği, sokakların hala ceset parçalarıyla dolu olduğu Diyarbakır'da böyle bir çalıştay düzenlemek nasıl hak arayışı, nasıl vicdan?

Son aylarda yaşanan acılardan dolayı biz Kürtler yatak odalarımızın yolunu unutmuşken “Gamze'nin Özlem ile Orhan'ın Murat” ile seks sorunu bizim şehrimizde mi tartışılmalıydı?

Hâşâ Kürtler-Diyarbakırlılar lezbiyenliğin, GAY'lığın, transeksüelliğin, bioseksüelliğin sancılarını mı çekti ki ölüm acıları Diyarbekirlinin hücrelerine saplandığı günlerde GAY ve lezbiyen sorunlarını bu şehirde tartışmaya açıyorsunuz?

Diyarbekirlinin bütün sorunları bitti de GAY sorunu mu kalmıştı ki bu sorunu bu mübarek şehre bu dönemde taşıma zaruretini! hissettiniz?

Diyarbakırlıların % 80'i her gün, her gece başlarına gelen felaketten dolayı acılar içinde kıvranırken, lezbiyenlerle GAYların sorunlarını Diyarbakır'a taşırken vicdanınız neredeydi?

Tekrar soruyorum:

“Gamze'nin Özlem ile Orhan'ın Murat ile” seks fantezilerini konuşmak, onların rahatça seks yapmalarını sağlamak için çabalamak, son aylarda yaşananlara hürmeten yatak odalarına uğramayan biz Diyarbakırlı Kürtlere mi kaldı?

Türk Solu 90 yıldır ensemizde boza pişiriyor. Şimdi de onlara sırtımızın üstünde erkek erkeğe, kadın kadına seks yapma imkân hazırlandığını görmek çok acı.

Türk Solunun hem fikir hem de biyolojik babası olan devletin kurucuları Diyarbekir'i “bakır şehri” yaparak Peygamber ve sahabe şehri olmaktan çıkarmayı başardılar. Şimdi bu kadim şehri, yiğitler diyarını bomba ve ölüm arasında ne şehri yaptığınızı bilmiyor olamazsınız.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums