Ahmet AY
Ahmet AY Gazete: Milat Gazetesi

HASAN KARAKAYA ABİMİZİN SIZISI

  • 2.02.2016 00:00

 Taşrada yaşamanın dezavantajlarındandır,

Kimi güzel insanla, adam gibi adamla uzun hasbihal imkanından mahrum kalıyoruz.

Kaç kez görüştüysek ayrılırken “Yine yarım kaldı sohbetimiz” derdi.

Evet, çoğu kez tevafuken aynı ortamlarda bulunabilirdik, dedim ya, İstanbul dışında yaşamanın böyle olumsuz yanları vardı.

Sert  yazıyor demişlerdi kendisine beni anlatanlar,

Yoksert değil, gerektiği gibi demişti ve “Çok az kişinin dik durabildiği günlerde en dik duranlardandır Ahmet Ay” diyerek iltifatta bulunmuştu.

Kendisinin sertliğini sevmiştik, bazen eleştirsek de sertliği güzeldi. Kimilerini kırar, yarardı kafasını gözünü. Yazının sonucunda olası “komplikasyonları” düşünmezdi.

Elbette her duyduğunu gerçek kabul etmezdi, lakin doğru bildiğini de yazmaktan geri durmazdı.

Hasan Abiden sözediyorum,

Hakka, Hakk’ın huzuruna varan Hasan Abiden. Kalp rahatsızlığının olduğu günlerdi, Mekke'de bir dostumun babasının ölüm haberini almıştım. Üzüldüğümü farkedince, “Mübarek topraklarda ölüm herkese nasip olmaz” diyen Hasan Karakaya Abiden.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Suudi Arabistan ziyaretindeydi. Resulullahın şehri Medine’de kalp krizi geçirerek vefat etti Hasan Abi. Güzel adam güzelin, en güzelin mekânında vefat etti, “en sevgili”nin.

Bölge ile ilgili sorardı bazen, nedir, nedendir diye.

Sonra yazardı söylediklerimden ve söylemediklerinden. Söylemediklerimi de bölgedeki dostlarından alırdı.

Birkaç ay önce bölge ile ilgili bir yazısından dolayı sitem etmiştim, haklısın dedi, daha dikkatli olmanın gerekliliğini anlattı.

Kalemi keskindi Hasan Abinin. Onu daha iyi tanıyanlar, elli yıldır dost olanlar kendisini daha iyi anlatırlar. Benim rahmetliyi anlatmam bu anlamda haksızlık olur. Lakin güzel insanı anmadan, anlatmadan da olmuyor ki.

Yeryüzünün daha önce tanık olmadığı ihanete imza atanlar onun ölümüne çok sevindiler.

Hiç yadırgamıyorum,

Tabi ki sevinmeleri haklarıdır, lakin bunlar ölümün her yaratılmışın akıbeti olduğunu da unutmamalılar. Vefat haberinden sonra FETÖ’nün kaçak ve kaçıkları ile trolleri sosyal medyada sevinç çığlıkları atmanın yanı sıra kendisine olmadık hakarete bulundular. Hiçbir hakarete üzülmedim. Zira hakaretçilerin ağız gibi görünen lağımlarından çıkana kızılmaz.

Ama Allah var, Hasan abi bu ihanet şebekesine ne güzel dizerdi.

Tane tane vuruşlarıyla casusa en uygun sözü seçerdi. Ne yani, haine hain, casusa casus, satılmışa satılmış demeyip ne diyecekti?

Bir yazımda paralelcilerle Fetullah Gülen'e aldanan saf Anadolu insanını ayırdetmek gerek demiştim. Yazımın yayınlandığı günün ertesiydi, “Keşke onları ayrı tuttuğumuz gibi onlar da hassas davransalardı” demişti. O gün öyleydi, ama daha sonra onlar da gördüler ki paralelcilik bambaşka bir konuşlanma ve Anadolulu bu güruhu terk etti.

Rabbu’lalemin sana “kendilerine nimet verilmişler”e muamele ettiği gibi muamele eylesin,

Seni Resul-i Ekrem’e SAV komşu eylesin,

Rahmetini sağanak sağanak yağdırsın üzerine.

Güle güle usta.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums