Sindiremeyeceksiniz!

  • 2.02.2017 00:00

 2016 yılında ülkemiz Cumhuriyet tarihinde görülmemiş saldırılara maruz kaldı. Darbe teşebbüsünden tutun da, terörün her türlüsünü deneyen dahili ve harici bedbahtlar hain emellerine ulaşamadılar. Bu cennet vatanı yurt edinmiş milleti, akla hayale gelmeyen senaryolarla sindirmeye, sonuçta bölmeye çalışanlar, hala ısrarlarını sürdürüyorlar.

Dün Milliyet gazetesinde yayınlanan araştırmamızda, vatandaşlarımızın ülkemiz için;“terörün son bulmasını, mağlup edilmesini”, kendileri ve aileleri için ise “sağlık ve huzur dilediklerini” okudunuz. Gündelik yaşamın getirdiği onca sıkıntıya rağmen, kişisel taleplerden daha çok, ülkemizin bekası için taleplerinin en öncelikli olarak ilk sıralarda söylendiği araştırma sonuçlarında görülüyor. Aş, iş gibi talepler daha alt sıralarda söyleniyor. Hiç mi bireysel sorunlarımız yok, elbette ki var. Tarih boyunca 150’ye yakın devlet beylik - imparatorluk kurmuş bu aziz milletin torunları biliyor ki, Vatan olmadan hiçbir şey olmuyor. İnsan parasız yapıyor ama vatansız yapamıyor.

Bu nedenledir ki yıllardır bu ülkeyi bölmeye çalışanlar, Sağcı Solcu, Alevi Sünni, Türk Kürt, Laik - Anti laik gibi kavramlarla toplumu bölmeyi denediler ama bir türlü hain emellerine ulaşamadılar. Çünkü tarihi tecrübelerle dolu bu millet, bu tür oyunlara gelmedi.

Son dönemlerde büyük terör eylemleriyle bizi yılgınlığa sevk etmek istiyorlar. Ama bu büyük millet her şeye rağmen sinmiyor çünkü çok iyi biliyor ki, bu ruh haline büründüğümüz gün, tam da hainlerin amaçlarına ulaştığı gündür.

Bataklığı kurutmadan bu sorunun çözülmeyeceğini bilen devletimiz, sınırlarımızın ötesinde terör bataklıklarını kurutmak için operasyonlar yapıyor, destanlar yazıyor. Tam da bu dönemde sınırlarımız içinde bombalar patlıyor, terör eylemleri artıyor. Yanımızda olmaya söz verenler ne yazık ki üzerine düşeni yapmıyor, hainleri cesaretlendiriyor.Toplumda terör örgütlerinin bu eylemleri tek başına yapmadığı, arkasında uluslararası güçler olduğu kanaati yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında görülüyor. Unutmayalım ki,terörün sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın sorunu olduğu son yıllarda dünyada yaşanan terör eylemleri ve sonuçları ile ortada.

Bu nedenle, her türlü hain girişime karşın vatandaşlar olarak bizler uyanık olmalı, devleti yönetenler ise, her türlü tedbiri her zamankinden daha fazla almalı. Terörü, sinmeyeceğimizi göstererek, farklı renklerimizi bir kenara bırakarak her zamankinden daha fazla kenetlenerek alt edebiliriz. Sindiğimiz, yılgınlığa düştüğümüz gün biliyoruz ki, hürriyetimizi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığımız gün olacaktır.

Yeni umutlarla girdiğimiz 2017 yılını neşe ile karşılayan masum insanlara yapılan terör eylemini nefretle kınıyor, hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılar için acil şifalar diliyorum. Biliyorum ki hiçbir terör eylemi, 2017 umutlarımızın filizlenmesini engelleyemeyecektir.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums